Toυς υπόσχονται καριέρες σε διεθνείς πασαρέλες και τις κάνουν βαποράκια

Δέλεαρ το εύκολο χρήμα και η λαμπερή καριέρα στον χώρο της μόδας

Μια 24χρονη από το Περού συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος να μεταφέρει από την Βραζιλία στην Ελλάδα κοκαϊνη. 

Είναι ένα από τα πολλά νεαρά κορίτσια που χρησιμοποιούν ως βαποράκια τα καρτέλ των ναρκωτικών.

Χαρακτηριστική είναι όμως και η περίπτωση που περιγράφει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Μια νεαρή κοπέλα που προσπαθούσε να κάνει καριέρα ως μοντέλο είχε ερωτευτεί τον ιδιοκτήτη και της είχε υποσχεθεί να την πάει στο Μιλάνο. Της είχε ζητήσει να ταξιδέψει μόνη της, να μεταφέρει κάποια πράγματα χωρίς να της πει ότι ειναι ναρκωτικά».

ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Η περίπτωση του κοριτσιού από την Κύπρο, είναι μια από τις χιλιάδες που εκμεταλλεύονται τα καρτέλ των ναρκωτικών για να διακινήσουν ναρκωτικά. Τα λαμπερά φώτα της πασαρέλας και η μεγάλη ζωή είναι συνήθως το δέλεαρ.

24ΧΡΟΝΗ ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Κάποιες φορές δε γνωρίζουν τι μεταφέρουν τις περισσότερες όμως ξέρουν, όπως στην περίπτωση μιας νεαρής από το Περού η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών ότι το έκανε για τα χρήματα.

Η 24χρονη Περουβιανή ταξίδεψε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο ότι είχε καταπιεί 42 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη σε υγρή μορφή, βάρους 1.240 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η 24χρονη μετέφερε τα ναρκωτικά για λογαριασμό του νιγηριανού καρτέλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top