Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού από πλοίο με προορισμό τον Περαιά

Είχε πάρει αναβολή από τον στρατό και επέστρεφε στην Αθήνα

Το Λιμενικό διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το πλοίο όπου ταξίδευε με προορισμό τον Πειραιά. Είχε πάρει αναβολή από τον στρατό και επέστρεφε στην Αθήνα. Η οικογένειά του κάνει έκκληση για πληροφορίες από οποιονδήποτε έχει δει κάτι που μπορεί να βοηθήσει.

Σε απόγνωση είναι ο πατέρας του Σαράντη Κολλιαδελη, του Τάκη, όπως τον φώναζαν οι δικοί του άνθρωποι  ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα από το πλοίο "Νήσος Ρόδος" ενώ είχε ξεκινήσει από την Χίο για να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία η ξαδέλφη του αγνοούμενου Όλγα Κολλιαδέλη τόνισε πώς: « Ήταν με φίλο του, είπε πάω να κοιμηθώ, κάνω ένα τσιγάρο, δεν κατέβηκε ποτέ».

Ο 23χρονος παρουσιάστηκε πριν από περίπου ένα μήνα στην μονάδα του στη Χίο και πριν από λίγες μέρες ζήτησε και πήρε αναβολή, για προσωπικούς του λογούς.

 «Πριν τον στρατό τον είχα δει, μια χαρά, δεν είχε κανένα θέμα. Όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά ο φίλος του, περίμενε τον Σαράντη να κατέβει. Όταν δεν τον είδε, ειδοποίησε το λιμενικό και από εκείνη την ώρα ξεκίνησαν οι έρευνες. Στο καράβι βρέθηκαν οι αποσκευές του νεαρού αλλά όχι το τηλέφωνο και το πορτοφόλι του». Τονίζει η ξαδέλφη του αγνοούμενου .

Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον 23χρονο ήταν η φίλη του στην οποία φέρεται να εκμυστηρεύτηκε κάποιους φόβους που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έλεγχος και στις κάμερες του καραβιού χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Οι λιμενικοί αναζητούν τι συνέβη τις κρίσιμες ώρες μεταξύ 2 τα ξημερώματα και 7 το πρωί που το πλοίο ταξίδευε στο Αιγαίο μέχρι να δέσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR  μρ τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top