Τι έλεγε η Αναστασία για τη ζωή της με τον Πύρρο Δήμα

«Με έχει κάνει πλούσια σε συναισθήματα»

«Ο Πύρρος δεν ήταν για μένα ο κεραυνοβόλος έρωτας», έλεγε πριν λίγα χρόνια η Αναστασία Δήμα σε μια εκπομπή της ΕΡΤ για τους ολυμπιονίκες της χώρας μας.

H σύζυγος του χρυσού Ολυμπιονίκη, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η Αναστασία Δήμα, πριν από δυο χρόνια είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι.

Σοκαρισμένος μετά την απώλεια της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας προσπαθεί να διαχειριστεί τον χαμό της γυναίκας του. Οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, με τον έναν να στηρίζει τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια η Αναστασία Δήμα στη συνέντευξη που είχε δώσει σε εκπομπή της ΕΡΤ, είχε αποκαλύψει ότι με τον Πύρρο ήταν στην αρχή φίλοι με τον καιρό όμως τον ερωτεύτηκε και τον αγάπησε βαθιά.

«Νιώθω ότι τον κουβαλάω μέσα μου, στην ψυχή μου, στο μυαλό μου και με έχει κάνει πάρα πολύ πλούσια σε συναισθήματα», έλεγε η Αναστασία, με την υπερηφάνεια για τον σύντροφό της και την αγάπη να καθρεφτίζονται στα μάτια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρηνεί η οικογένεια του Πύρρου Δήμα - Ποια ήταν η σύζυγος του χρυσού Ολυμπιονίκη

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα – Πέθανε η σύζυγός του

«Στον Πύρρο αυτό που με εντυπωσίασε δεν ήταν ούτε το κορμί του, ούτε τα μάτια του. Αυτό που αγάπησα σε εκείνον ήταν ότι γελάει και κλαίει με την ίδια ευκολία. Εάν κάποιος με ρωτούσε ποιο γνώρισμα του χαρακτήρα του θα ήθελα να πάρει η κόρη μας η Ελένη και τα άλλα μας παιδιά, θα έλεγα ότι θα ήθελα να γίνουν τόσο μεγαλόψυχα, όσο είναι ο Πύρρος», συνέχιζε.

Η ίδια έλεγε τότε πως θαυμάζει στον Πύρρο το ότι δεν δηλητηριάζει την ψυχή του με μικρότητες και με κακίες, ενώ τόνισε ότι φροντίζει πάντα πράγματα που τον στεναχωρούν να τα ξεπερνά και να τα αφήνει πίσω του.

Κι εκείνος όμως, όταν μιλούσε για την Αναστασία και την κόρη τους φωτιζόταν το πρόσωπό του.

Σε παλαιότερη εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, είχε πει ότι μετά τη γέννηση της κόρης του όλα τα χρυσά που θα κέρδιζε ήταν δικά της.

Τότε, η κόρη του ήταν μόλις 6 μηνών και όπως αποκάλυψε η Αναστασία, αρχικά ήθελε να αποκτήσει γιο.

«Στην αρχή ήθελε γιο, αλλά λίγο πριν γεννήσει είχε σχηματίσει στο μυαλό της πώς θα είναι η Ελένη. Μου έλεγε πάντα να μην πάρει τα αυτιά του και τελικά πήρε μόνο αυτά», είχε πει τότε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top