Άμφισσα: Απολογείται σήμερα ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τον θάνατο της 13χρονης Γιαννούλας

Δηλώνει μετανιωμένος και συντετριμμένος

Δείτε στo video το χρονικό της υπόθεσης

 

Στον ανακριτή Άμφισσας οδηγείται σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο 34χρονος κρεοπώλης από την Άμφισσα ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο της 13χρονης Γιαννούλας σε καταυλισμό των Ρομά.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος είχε πυροβολήσει στον αέρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το ανήλικο κορίτσι, μετά το περιστατικό κρυβόταν για εφτά ημέρες στο βουνό ώστε να γλιτώσει από την οργή των Ρομά της περιοχής που απειλούσαν με αντίποινα ενώ του έσπασαν το μαγαζί και το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θεέ μου, τι έκανα»: Τα πρώτα λόγια του 34χρονου για τη δολοφονία της Γιαννούλας

Άμφισσα: Παραδόθηκε ο δολοφόνος της 13χρονης Γιαννούλας

Δολοφόνος Άμφισσας: «Δεν ήθελα να σκοτώσω το κορίτσι»

Άμφισσα: Συνελήφθη 40χρονος Αλβανός για την υπόθεση δολοφονίας της 13χρονης

Άμφισσα: Οργή και πόνος στην κηδεία της 13χρονης Γιαννούλας

Τελικά ο 34χρονος έπειτα από ενέργειες του δικηγόρου του, Πέτρου Μαντούβαλου, παραδόθηκε στις Αρχές.

Για να συμβεί αυτό, ο ίδιος ο Πέτρος Μαντούβαλος πήγε σε συγκεκριμένο σημείο στο βουνό όπου κρυβόταν ο 34χρονος ώστε να τον μεταφέρει με ασφάλεια στα «χέρια» της δικαιοσύνης.

Ο κατηγορούμενος συντετριμμένος και μετανιωμένος μετά την πράξη του, επαναλάμβανε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί.

«ΕΙΝΑΙ “ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ” ΘΑΝΑΣΙΜΑ»

 

«Είναι πληγωμένος θανάσιμα γι αυτό που έκανε στο παιδί. Δεν ήθελε με κανένα τρόπο να κάνει κακό στο παιδί. Ήταν συγκλονισμένος, ταλαιπωρημένος, ήθελε να παρουσιαστεί.Χωρίς να το θέλει σκοτώθηκε ένα παιδί που βρέθηκε στον λάθος τόπο τον λάθος χρόνο» εξήγησε ο δικηγόρος του, τονίζοντας πως ο 34χρονος «οικειοθελώς ήθελε ο ίδιος να παρουσιαστεί στις αστυνομικές αρχές αφού μιλήσαμε και κατάλαβε τι έκανε» δήλωσε στο star.gr ο δικηγόρος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top