Υπόθεση παιδεραστίας Λαμίας: Η μάνα των παιδιών υποστηρίζει τον πατέρα της!

Λέει πως ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος είναι αθώος και πως τα παιδιά της λένε ψέματα

Αίσθηση προκαλεί η στάση της μητέρας των δύο παιδιών στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους, στη Λαμία.

Η γυναίκα αντί να υπερασπιστεί τα δύο της παιδιά, ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της – ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος- είναι αθώος. Παρόλο που ζούσαν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, δεν είπε ποτέ ότι ο πατέρας της κακοποιούσε τον 9χρονο γιο της και την 7χρονη κόρη της.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί πως παρόλο που η 7χρονη το είπε στη μητέρα της, εκείνη δεν την πίστεψε, ενώ την ίδια ώρα η δασκάλα είδε τα σημάδια στο κορμάκι του κοριτσιού ενώ η μάνα του όχι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο συνήγορος του 69χρονου παραιτήθηκε ενώ η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η 7χρονη έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Λαμία: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του 69χρονου – Σεξουαλικά κακοποιημένη η εγγονή του

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν η 7χρονη άρχισε να επιδεικνύει παράξενη συμπεριφορά στο σχολείο, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να ενημερώσουν την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο  Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα των δύο παιδιών και κόρη του παππού πρόκειται να εξεταστεί από την αστυνομία, καθώς προέκυψε στοιχείο που την καθιστά ύποπτη για την κακοποίηση των δύο παιδιών.

Πρόκειται για μια γυναίκα με πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τον πατέρα, τα παιδιά της και την γιαγιά της στο ίδιο σπίτι.

Ο σύζυγός της, εξαρτημένος από το αλκοόλ, έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια από το σπίτι και ουσιαστικά την ευθύνη και τη φροντίδα των παιδιών είχε αναλάβει ο παππούς.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top