Λαμία: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του 69χρονου – Σεξουαλικά κακοποιημένη η εγγονή του

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το 7χρονο κορίτσι

Πρώτη δημοσίευση 16:59

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 69χρονου συνταξιούχου δικηγόρου που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του στη Λαμία. Ο συνήγορος του Δημήτρης Κρούπης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα η ιατροδικαστική εξέταση στην 7χρονη εγγονή του κατηγορούμενου έδειξε ότι το κοριτσάκι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου» είπε.

Λαμία: «Είμαι αθώος» λέει ο δικηγόρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα εγγόνια του

Ο συνταξιούχος δικηγόρος μπροστά στις κάμερες λίγο πριν ξεκινήσει την απολογία του δήλωνε "αθώος".  Όταν όμως μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας πάγωσε μόλις άκουσε την ιατροδικαστικη εξαίρεση. Στο 7χρονο κορίτσι βρέθηκε εκτεταμένο οίδημα με φλεγμονή στα γεννητικά όργανα που προκλήθηκε μετά από τριβή, ενώ υπάρχει και μερική ριξη στον παρθενικό υμένα.

Η ιατροδικαστικη έκθεση επιβεβαιώνει την κατάθεση της 7χρονης, η οποία αποκάλυψε ότι ο παππούς της την κακοποιούσε συστηματικά. Τελευταία φορά ήταν πριν από δέκα ημέρες. Η δασκάλα της ήταν εκείνη που αποκάλυψε τη φρίκη. 

"Ο παππούς ήρθε ξανά στο κρεβάτι μου τη Δευτέρα, μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει. Τον εχω δει να πηγαίνει και στο κρεβάτι του αδερφού μου". 

"Αποδείχθηκε ότι ο παππούς έλεγε ψέμματα και σε μένα" είπε ο δικηγορος του, ο οποίος ενώ είχε ξεκινήσει η απολογία του συνταξιούχου παραιτήθηκε.

Τα δυο παιδιά βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να μην τα επισκέπτονται οι γονείς τους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ισχυρίζονται ότι τα παιδιά τους λένε ψέματα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν η 7χρονη άρχισε να επιδεικνύει παράξενη συμπεριφορά στο σχολείο, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να ενημερώσουν την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο  Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα των δύο παιδιών και κόρη του παππού πρόκειται να εξεταστεί από την αστυνομία, καθώς προέκυψε στοιχείο που την καθιστά ύποπτη για την κακοποίηση των δύο παιδιών.

Πρόκειται για μια γυναίκα με πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τον πατέρα, τα παιδιά της και την γιαγιά της στο ίδιο σπίτι.

Ο σύζυγός της, εξαρτημένος από το αλκοόλ, έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια από το σπίτι και ουσιαστικά την ευθύνη και τη φροντίδα των παιδιών είχε αναλάβει ο παππούς.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top