Νέα τάση τα ξενοδοχεία μπουτίκ

Τα νεοκλασικά των πόλεων μεταμορφώνονται το ένα μετά το άλλο σε μικρά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο ύφος

Όμορφα κτίρια στολισμένα με αναμνήσεις και την αρχοντιά μιας άλλης εποχής. Τα νεοκλασικά των πόλεων μεταμορφώνονται το ένα μετά το άλλο σε μικρά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο ύφος. Ορμητήρια διακοπών για όσους επιλέξουν φέτος διακοπές πόλεων.

Καλοκαιρινές διακοπές στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα βόλτα στη πανέμορφη παραλία, καφέ απέναντι από τον Λευκό Πύργο και το βράδυ ταβερνάκι με θεά τον Θερμαϊκό. Το πρωί μπανάκι στην Περσία τον Μπαχτσέ και για τους έχοντες διάθεση και όχημα. Μακροβούτια στη  Χαλκιδική. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όμορφο κατάλυμα. Ένα μπουτίκ hotel.

Τα μπουτίκ hotel κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην πίτα της αγοράς του τουρισμού. Η νέα τάση είναι ο τουρισμός πόλεων που συνδυάζουν όμως και καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Στην αρχοντική Σύρο η διαμονή στην πόλη κοστίζει περίπου 100 ευρώ κατά μέσο όρο το δίκλινο. Το εβδομαδιαίο κόστος διακοπών για μια τετραμελή οικογένεια υπολογίζεται ότι φθάνει το ποσό των 1.770 ευρώ.

Αντίστοιχα στα Χανιά η διαμονή στη χώρα είναι κατά μέσο όρο 150 ευρώ το δίκλινο ενώ το κόστος για μια εβδομάδα διακοπές φτάνει τα 1.760 ευρώ.

Το κόστος βέβαια μπορεί να αυξηθεί επικίνδυνα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται για να κάνει ένας μέσος Έλληνας διακοπές , είναι, ουσιαστική έρευνα αγοράς, υπομονή και πάντα καλή διάθεση.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top