Ποιες πράξεις τους ομολόγησαν οι γονείς - τέρατα της Λέρου

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος και η 47χρονη σύζυγός του για τις ασελγείς πράξεις στα παιδιά τους

 Οι γονείς - τέρατα της Λέρου προφυλακίστηκαν προσωρινά και οι εξελίξεις κινητοποίησαν τις αρχές και την κυβέρνηση, η οποία προχωρά σε μηχανισμό ώστε να μπορούν να καταγγέλλουν περιστατικά κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας όσοι υποφέρουν.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του STAR, Ρούλα Κουσκουρή, η οποία βρίσκεται στην Κω, ενδέχεται ο 52χρονος πατέρας και η 47χρονη μητέρα να κληθούν ξανά την Παρασκευή για συμπληρωματική απολογία, καθώς δεν έχει καθαρογραφεί το κατηγορητήριο. Από την εξέταση του ιατροδικαστή στα τρία παιδιά, δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλες κατηγορίες εις βάρος του ζευγαριού.

Η μητέρα κατηγορείται για ασέλγεια στα τρία της παιδιά (τον 24χρονο με νοητική υστέρηση, την 14χρονο και τον 10χρονο, για συνέργεια στις ασελγείς πράξεις του πατέρα και για ασέλγεια μεταξύ συγγενών. Η ίδια ομολόγησε δύο από τις τρεις πράξεις. Πρώτον, την ασέλγεια στον 24χρονο γιος της, λέγοντας ότι της το ζήτησε με επιμονή ο σύζυγός της και εκείνη από φόβο το έπραξε και δεύτερον, ομολόγησε τα χαϊδέματα στην 14χρονη. Για τον 10χρονο είπε ότι δεν γνωρίζει καμία ασελγή πράξη.

Ο πατέρας ομολόγησε όλες τις πράξεις αλλά αρνήθηκε τη συνουσία με την 14χρονη κόρη του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top