Φρίκη στη Ζάκυνθο από τις αποκαλύψεις του 26χρονου πατροκτόνου

"Όταν πήγα σπίτι η αδελφή μου, μου είπε ότι πονάει στα γεννητικά όργανα" φέρεται να υποστήριξε

Η εξιχνίαση της δολοφονίας του συνταξιούχου ταχυδρόμου από τον γιο του στη Ζάκυνθο, φαίνεται ότι κρύβει ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα. Ο 26χρονος γιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον πατέρα του γιατί κακοποιούσε τα δύο μικρότερα ανήλικα αδέλφια του, αλλά και τον ίδιο.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί πίστευαν ότι ο δολοφόνος του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου ήταν από το κοντινό του περιβάλλον. Όταν ο 26χρονος γιος του από τον προηγούμενο γάμο του φέρεται να ομολόγησε, πάγωσαν.

«Όταν πήγα σπίτι η αδελφή μου, μου είπε ότι πονάει στα γεννητικά όργανα. Τότε κατάλαβα. Ήθελα να γλιτώσω τα μικρότερα αδέλφια μου από αυτά που ζούσαν. Δεν ήθελα να περάσουν τα ίδια με εμένα» φέρεται να υποστηρίζει ο 26χρονος.

Τι όπλισε το χέρι του 26χρονου

Ο 70χρονος από τον περασμένο Οκτώβριο όταν πέθανε η τρίτη σύζυγός του, ζούσε μόνος με τα δύο παιδιά. Ένα κοριτσάκι 10 χρόνων και ένα αγοράκι 9 ετών. Ο 26χρονος, ο οποίος έμενε με την μητέρα του τους επισκεπτόταν συχνά. Ξεσπώντας σε κλάματα μίλησε στους αστυνομικούς και για τα δικά του παιδικά χρόνια.

Τι υποστηρίζει ο 26χρονος

«Παλαιότερα ο πατέρας κακοποιούσε εμένα και τη μητέρα μου. Με χτυπούσε και με έδενε»

Αστυνομικός: Μόνο σωματικά ή και σεξουαλικά;

«Μια φορά όταν ήμουν 11 χρόνων, την ώρα που κοιμόμουν… δε θυμάμαι…»

«Είχε υποστεί μια διαρκή κακοποίηση και απάνθρωπη συμπεριφορά, ιδιαίτερα σκληρή και βάναυση από τον πατέρα του τόσο αυτός όσο και η μητέρα του αλλά και τα αδέλφια του» λέει ο δικηγόρος του 26χρονου Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Τα social media έχουν κατακλυστεί από αναρτήσεις συμπαράστασης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top