To μαρτύριο της σταγόνας στα Ιωάννινα

Αγανακτισμένοι οι επιχειρηματίες

Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι στα Ιωάννινα

Το μαρτύριο της σταγόνας βιώνουν για δεύτερο συνεχόμενο εικοσιτετράωρο οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, καθώς από χθες το πρωί δεν τρέχει ούτε μια στάλα νερό στις βρύσες τους. Τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

Το star.gr επικοινώνησε με κ. Kωνσταντίνο Βλέτσα, ιδιοκτήτη επιχείρησης στα Γιάννενα,  ο οποίος μας μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη. Το πρόβλημα ξεκίνησε από χθες το πρωί, όταν διαπίστωσαν ότι δεν έτρεχε νερό από τις βρύσες τους.  Για την απροειδοποίητη διακοπή της υδροδότησης μας τονίζει πως δεν είχαν, αλλά ούτε και έχουν λάβει ενημέρωση εώς τώρα από κανέναν, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί πανικός και οργή στους κατοίκους.

Τεραστία είναι όμως η ζημιά και για τις επιχειρήσεις, διότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους. Συνέπεια αυτού είναι να έχουν πληγεί και οικονομικά. Όπως μας εξηγεί χαρακτηριστικά με διάφορες «πατέντες» προσπαθούν να "σώσουν" την παρτίδα, αλλά και αυτό δεν αρκεί. Στις λύσεις του ελληνικού, του φραπέ και του γαλλικού έχει στραφεί ο κόσμος, καθώς ο «λαοφιλέστερος espresso» δεν μπορεί να φτιαχτεί.

Χωρίς το βασικό αγαθό τίθεται άμεσος κίνδυνος και για την υγεία των κατοίκων και το  πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. 

 

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Καραμάτσικος 

t.karamatsikos@star.gr

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top