Μπουτάρης: «Να συλληφθούν οι οργανωτές της επίθεσης και όχι μόνο τα στρατιωτάκια»

Ζητά από τις αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τέλους

Ο Μπουτάρης θέλει να συλληφθούν οι οργανωτές της επίθεσης

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τις αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες και να συλλάβουν τους οργανωτές της επίθεσης εναντίον του εξέδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Είναι υποχρέωσή μας το γεγονός αυτό να το αναδείξουμε. Να ονοματίσουμε τους οργανωτές και εμπνευστές των φασιστικών σχεδίων και να τους απομονώσουμε. Καλώ τις αρχές να συνεχίσουν το έργο τους και να φτάσουν όχι μόνο στα ‘στρατιωτάκια’ που εκτελούν πράξεις όπως η προχθεσινή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπουτάρης.

Όπως σημειώνει η επίθεση που δέχθηκε ήταν επίθεση εναντίον όλων και η ωμή βία απειλεί όλους όσοι μάχονται για να υπερασπιστούν την ελευθερία του λόγου.

«Δυστυχώς στη χώρα μας, ειδικά την εποχή της κρίσης, η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από συγκεκριμένους ανθρώπους. Από οργανώσεις που εκτρέφουν αυταρχικές και βίαιες συμπεριφορές στο όνομα, υποτίθεται, της αγανάκτησης του κόσμου. Το σχέδιό τους αυτό το προάγουν με βάση ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό, επιχειρησιακό και επικοινωνιακό μοντέλο. Αυτό του φασισμού. Και ο φασισμός ξέρουμε που οδηγεί», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top