«Για μισό μέτρο θα ήμουν κι εγώ νεκρός»: Τραυματίας περιγράφει το τροχαίο στη Μεταμόρφωση

"Άκουσα μόνο το μπαμ και είδα το αμάξι. Είχα άγιο" δήλωσε στις κάμερες

Ένα από τα θύματα της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε, το πρωί της Πέμπτης, στη Μεταμόρφωση περιέγραψε καρέ-καρέ πώς συνέβη το τροχαίο, δείχνοντας στις κάμερες τα σημάδια που του άφησε. Ο 80χρονος άνδρας κάθονταν σε παγκάκι, όταν το IX έπεσε με φόρα στη στάση. 

«Κάθομαι στο παγκάκι και είμαι σκυμμένος προς τα κάτω. Επειδή ήξερα πως το λεωφορείο αργεί να έρθει είμαι ήρεμος και δεν κοιτάζω όλη την ώρα όπως συνήθως. Και ξαφνικά νιώθω ένα τράνταγμα. Το όχημα "βρήκε" στο παγκάκι, στο αριστερό σημείο. Εγώ καθόμουν δεξιά γι’ αυτό και δεν είμαι νεκρός. Το παγκάκι με βρήκε στα πόδια και έκανα μώλωπες. Έπεσα ανάσκελα. Δεν είδα τίποτα. Άκουσα μόνο το μπαμ και είδα το αμάξι. Στα δύο μέτρα κόλλησε και εκεί σκότωσε τον άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά ο 80χρονος άνδρας.

Στη στάση του λεωφορείου κάθονταν επίσης, ένας 50χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του και ένα κοριτσάκι εννέα χρόνων. Όπως μετέφερε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star και ο ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο 44χρονος οδηγός του ΙΧ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σπασμένη κλείδα και υποβάλλεται σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το 9χρονο κορίτσι επίσης παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά για προληπτικούς λόγους.

Νεκρός ένας 50χρονος άνδρας 

Όλα έγιναν στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης . Το ΙΧ έπεσε πάνω στην στάση με μεγάλη ταχύτητα, όπου περίμεναν αρκετοί άνθρωποι για να πάνε στη δουλειά τους. Από τη σφοδρή σύγκρουση άφησε έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το θύμα είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολώνα της στάσης και δεν ανέπνεε, ενώ ο οδηγός του οχήματος ήταν αναίσθητος με αίματα στο κεφάλι.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», δήλωσαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πηγές της Τροχαίας 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top