Μόνο στο Star: Απίστευτες αποκαλύψεις για την εξαφανισμένη έγκυο

Επιστήθια φίλη της λέει πως ο παντρεμένος σύντροφός της δεν ήθελε το μωρό που κυοφορούσε

Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες... και η 37χρονη γυναίκα, που βρισκόταν στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής! Η τελευταία φορά που την είδαν ήταν το μεσημέρι της 2ας Μαΐου. Πήγαινε βόλτα, προς τις παραλίες του Κεραμέ , μαζί με τον 45χρονο παντρεμένο σύντροφό της.

Αυτό που έλεγε είναι ότι δεν μπορεί να τις βοηθήσει,  ότι δεν ζητάει τίποτα από αυτόν , ότι αυτός δεν θέλει το μωρό κι ότι δεν έχει αντίρρηση , δεν τη νοιάζει καθόλου αν θα τη βοηθάει η όχι, αυτή θέλει το παιδί γιατί ήταν η μοναδική ευκαιρία να γίνει μητέρα...

Η αυτοκτονία του 54χρονου απασχολεί τις αρχές

Η αστυνομία ψάχνει η άκρη του νήματος στο...παρασκήνιο αυτής της ιστορίας και σε όσα συνέβησαν μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης.  Το γεγονός, μάλιστα ,  πως δύο μέρες αργότερα ο σύντροφος της 37χρονης γυναίκας βρέθηκε, από τη μητέρα του,  κρεμασμένος στο υπόγειο του πατρικού του, προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές.

Έκανε σχέδια για το μωρό της

Ο  45χρονος άνδρας, είχε κάνει δημιουργήσει ήδη δύο οικογένειες.  Με την πρώην γυναίκα του είχαν αποκτήσει έναν γιο και από τη νυν σύζυγό του μια κόρη. Όπως φαίνεται δεν ήταν διατεθειμένος να αποκτήσει και τρίτο παιδί με τη σύντροφό του. Όμως εκείνη είχε αποφασίσει να το γεννήσει , γι' αυτό κι έκανε σχέδια για τον ερχομό του...

«Ετοιμαζότανε, είχε αγοράσει πιπίλες, είχε αγοράσει μπουκαλάκια, είχαμε πάει βόλτα μαζί, κάποια στιγμή κι έλεγε τα καλύτερα, πώς θα το μεγαλώσει, πώς θα το πάει στον παιδικό»

 

Οι αρχές έχουν χτενίσει κάθε σημείο από όπου μπορεί να πέρασε η 37χρονη, ερευνώντας τα πιο δύσβατα και απόκρημνα σημεία της περιοχής. Ωστόσο...είναι σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top