Στον εισαγγελέα ο 80χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του με τηλεκοντρόλ

Άγριος φόνος στον Άγιο Παντελεήμονα – Δείχνει να μην έχει κατανοήσει τι έχει κάνει

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης

 

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 80χρονος άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την 77χρονη σύντροφό του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το άγριο έγκλημα συνέβη σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Κοδριγκτώνος 35 και οι λεπτομέρειες είναι σοκαριστικές.

Ο 80χρονος άνδρας που πάσχει από άνοια και δείχνει να μην έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, φέρεται να χτύπησε την άτυχη 77χρονη πολλές φορές με ένα τηλεκοντρόλ, με αποτέλεσμα να έχει πολλές κακώσεις στο πρόσωπο και τα μάτια της να είναι μαυρισμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντοπίστηκε ο σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο κέντρο της Αθήνας

Εκτός από το πρόσωπο, γεμάτα χτυπήματα και μελανιές είναι και τα χέρια της, καθώς την ώρα που δεχόταν τη δολοφονική επίθεση, κατά πάσα πιθανότητα έβαλε μπροστά τα χέρια της για να προστατευθεί.

Μετά τα άγρια χτυπήματα με γροθιές και με τηλεκοντρόλ, ο ηλικιωμένος δράστης την αποτελείωσε με ένα μαξιλάρι πάνω στο οποίο βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

 

Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντόπισε την Πέμπτη σε ύπτια θέση ο γιος της. Όταν μπήκε στο διαμέρισμα όπου έμενε στην οδό Κοδριγκτώνος 35, τη βρήκε πεσμένη στο κρεβάτι της με το πρόσωπό της παραμορφωμένο από τα χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν από το πρωί τον 80χρονο σύντροφό της με τον οποίο συζούσε και τελικά τον εντόπισαν μετά από αρκετές ώρες.

Ο 80χρονος μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής, λόγω όμως των προβλημάτων υγείας του ήταν σχεδόν αδύνατο να καταθέσει.

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 80ΧΡΟΝΟΥ

 

Ο 80χρονος τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε άνοια και τάσεις φυγής. Ο ίδιος μετά το άγριο έγκλημα που διέπραξε δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τι έχει κάνει.

Μάλιστα είναι τέτοια η κατάσταση του δράστη, που δε θυμάται ποιος είναι και είναι αμφίβολο αν είναι και σε θέση να απολογηθεί.

Την τύχη του αναμένεται να αποφασίσουν εισαγγελέας και ανακριτής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top