Η Παγκόσμια Οργάνωση «Rotary» τίμησε τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

H Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» τιμήθηκε με τον Τίτλο της «Benefactor» μία από τις σπουδαιότερες διακρίσεις του Οργανισμού

Πρώτη Δημοσίευση: 16-05-2018 19:44

 

Μία σημαντική διάκριση από την Παγκόσμια Οργάνωση «Rotary» έλαβε η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. 

(Οι κυρίες Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου με τον Διοικητή της 2470 περ. Διεθνούς Rotary καθ. Χρήστο Κίτσο και την Προέδρο Ομίλου Ντίντα Μανώλη)

Σε μία φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε η D2470 περιφέρεια του Διεθνούς «Rotary», στην Λέσχη Αξιωματικών, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η κυρία Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με τον Τίτλο της «Benefactor» του Διεθνούς Rotary, μία από τις σπουδαιότερες διακρίσεις του Οργανισμού. 

( Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με τον τίτλο της "Benefactor" από τον καθηγητή Χρήστο Κίτσο)

(Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της)

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου.

(Ο Διοικητής 2470 περ. Δ.Ρ. Χρήστος Κίτσος μαζί με την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, την Προδιοικητή Μάρη Δεληβοριά, τη Βοηθό Διοικητή Ασπασία Καλλιέρου, την Προέδρο ομίλου Ντίντα Μανώλη , τη σύζυγο του Διοικητή Χρήστου Κίτσου, Άγλα και τη σύζυγο του ΑΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη , κυρία Δέσποινα Μαγγελάκη)

Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ".

(Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τις κυρίες Μαρία Ροκαδάκη, Ντίντα Μανώλη και Μάρη Δεληβοριά)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top