Συγκινεί η εικόνα του 2 μηνών βρέφους – Γεννήθηκε στη φυλακή και επιστρέφει εκεί με τη μητέρα του

Εικόνες με τους υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Νέας Αλικαρνασσού να το κρατούν στα χέρια τους

Βρέφος γεννήθηκε στη φυλακή και επιστρέφει εκεί

Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Ένας βρέφος γεννήθηκε στη φυλακή Νεαπόλεως και δύο μήνες μετά επιστρέφει στο κελί, καθώς η μητέρα του καταδικάστηκε σε κάθειρξη επτά ετών. Είναι γνωστό πως οι μητέρες που έχουν καταδικαστεί σε ποινές έχουν τα μωρά μαζί τους, ωστόσο είναι σκληρό για ένα παιδί να μεγαλώνει στο περιβάλλον της φυλακής, καθώς αυτό θα σημαδέψει τον ψυχικό του κόσμο. 

Συγκινεί η εικόνα του 2 μηνών βρέφους – Γεννήθηκε στη φυλακή και επιστρέφει εκεί με τη μητέρα του

Οι υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Νέας Αλικαρνασσού κρατούν στα χέρια τους το 60 ημερών μωρό. Η εικόνα προκαλεί αίσθηση στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, όπου σήμερα η ρομά μητέρα καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη για διακεκριμένες κλοπές σε σπίτια.

Συγκινεί η εικόνα του 2 μηνών βρέφους – Γεννήθηκε στη φυλακή και επιστρέφει εκεί με τη μητέρα του

Η ποινή ήταν χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και έτσι μάνα και μωρό επιστρέφουν στη φυλακή. Σύμφωνα με το cretalive, θα μεταφερθούν στο Σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top