Ηλεκτρονική δημοπρασία για ενοικίαση παραλίας

Στα ύψη οι τιμές

Μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας θα παραχωρηθούν στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες οι παραλιακές εκτάσεις για δημιουργία Beach Bars.

 «Χρυσές» θα πληρώσουν τις εκτάσεις που τους ενδιαφέρουν όσοι λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική δημοπρασία που θα «τρέξει» στις 8 Μάιου η κτηματική υπηρεσία ανατολικής Αττικής.

Οι επιχειρηματίες θα μπορέσουν έτσι να τοποθετήσουν καντίνα, ομπρέλες και ξαπλώστρες στις ακτές των δήμων: (διαφάνεια) Κορωνιού, Σαρωνικού, Μαραθώνα, Σπάτων και Ωρωπού.

Τουλάχιστον... 150.000€ για μια έκταση 500 τμ στην Γαλάζια Ακτή του δήμου Σαρωνικού θα πληρώσει ο ενδιαφερόμενος για να κατοχυρώσει την περιοχή της πλαζ που θέλει. Πως θα τα βγάλει πέρα; Είτε θα λειτουργεί χωρίς να κόβει αποδείξεις, είτε θα ανεβάσει στα ύψη τις τιμές των προϊόντων για να καταφέρει να επιβιώσει!

Το νερό... νεράκι θα πουν φέτος οι λουόμενοι, καθώς εκτός από την είσοδο στην παραλία και την ξαπλώστρα, θα πληρώνουν εξτρά το καφεδάκι τους ή οτιδήποτε άλλο καταναλώσουν!

Οι τιμές ενδέχεται να ανέβουν κι άλλο όταν μπούμε στη... High Season. Από Ιούλιο δηλαδή και μετά... που οι παραλίες "βουλιάζουν" από κόσμο!

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top