Φίλος της 22χρονης: «Μου μίλησε για το συμβάν με το μωρό σαν να το έκανε κάποιος άλλος»

Στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα νοσηλεύεται η 22χρονη

Στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα  νοσηλεύεται η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Ν. Σμύρνη.

Αυτή τη στιγμή κλινικοί ψυχολόγοι είναι πάνω από την 22χρονη κοπέλα προκειμένου να εξετάσουν τις παραμέτρους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Kατ’ αρχήν θα εξετάσουν το οικογενειακό της περιβάλλον και θα ερευνήσουν εάν η κοπέλα ήθελε αυτή την εγκυμοσύνη.  Επίσης, θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να έχει επιλόχειο κατάθλιψη.

Βάσει όλων αυτών των παραγόντων θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους.  Όπως είπαν οι ίδιοι, ενδεχομένως η κοπέλα αυτή τη στιγμή δεν έχε συνειδητοποιήσει την πράξη της και θα έρθει μπροστά στα προσωπικά της διλλήματα όταν πλέον θα έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Όσον αφορά το ιατρικό σκέλος, της χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση, καθώς ήρθε στο νοσοκομείο εμπύρετη, ενώ κάνουν όλες τις ενδεδειγμένες προσπάθειες  να ανέβει ο αιματοκρίτης της, καθώς γέννησε μόνη και έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος.

Άφαντη η μητέρα της 22χρονης από το διαμέριμά τους 

Το διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Πριγκιποννήσων είναι άδειο, καθώς η μητέρα της 22χρονης είναι άφαντη. Είναι λογικό, καθώς είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει τα γεγονότα.

Τι είχε πει σε φίλο της η 22χρονη για το μωρό 

Αξίζει να σημειωθεί η αντίδραση ενός φίλου της 22χρονης, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι «κάποιος» εγκατέλειψε ένα νεογέννητο στον ακάλυπτο.

«Με την 22χρονη γνωριστήκαμε μέσω Facebook πριν 6 – 7μήνες. Βρεθήκαμε από κοντά πριν από περίπου 1 μήνα για 2 ώρες στην Αθήνα. Ήταν σε καλή κατάσταση. Δε μου ανέφερε ποτέ ότι ήταν έγκυος, αλλά ούτε εγώ το παρατήρησα. Δε μου φάνηκε φουσκωμένη η κοιλιά της, γιατί είχα δει και φωτογραφίες της ότι είχε κάποια παραπανίσια κιλά. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν προχθές στο τηλέφωνο και μου ανέφερε το περιστατικό με το μωρό. Ότι κάποιος είχε πετάξει ένα μωρό στην πολυκατοικία της και ότι αυτή δεν ήξερε κάτι».

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top