Κρήτη: Ισόβια στον κτηνοτρόφο για τη δολοφονία 25χρονου

"Δικαιώθηκε η ψυχή μου" είπε μετά την απόφαση η μάνα του θύματος

Δείτε τι είπε μετά την απόφαση στο zarpanews η μητέρα του θύματος

Σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης ο 36 χρόνος κτηνοτρόφο από την περιοχή των Κεραμειών για τη δολοφονία 25χρονου κτηνοτρόφου και της απόπειρας δολοφονίας του αδελφού και του ξαδέλφου του θύματος.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε ψυχική ηρεμία και ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ακόμα ατόμων.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον καταδικασθέντα κανένα ελαφρυντικό. H δίκη στο Εφετείο έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο εντάσεων και επεισοδίων.

Η δολοφονία είχε συγκλονίσει την Κρήτη

Το αιματηρό περιστατικό είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2012 στην Εθνική Οδό Χανίων – Κισάμου. Ο δράστης είχε πυροβολήσει τα τρία άτομα ενώ βρισκόταν εν κινήσει με το αυτοκίνητο του! Νεκρός από τα πυρά είχε πέσει ο 25χρονος Μανώλης Μιχελιουδάκης.

(ο 25χρονος Μανώλης Μιχελιουδάκης)

Πρωτόδικα o 36χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, σε κάθειρξη 30 ετών και 10 μηνών, καθώς τότε του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου.

Μάνα θύματος: Δικαιώθηκε η ψυχή μου… 

«Ευχαριστώ τους δικαστές. Ήθελα το δίκιο μου, έφυγε το παιδί μου 25 χρόνων. Είναι 6 χρόνια σήμερα, δύο μήνες και 23 μέρες που είναι στον τάφο και δε μου μιλά. Δικαιώθηκε η ψυχή μου… να ηρεμήσει η ψυχή μου, να ηρεμήσει και αυτό» είπε μετά την απόφαση του δικαστηρίου η μάνα του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top