Σκλάβες του sex για 10 ευρώ! Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Πάνω από 20 κοπέλες ήταν φυλακισμένες

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Νεαρές γυναίκες από τη Λευκορωσία που έφτασαν στη χώρα μας, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή, έπεσαν στα χέρια αδίστακτων μαστροπών και μετατράπηκαν σε σκλάβες του σεξ για μόλις 10 ευρώ την ημέρα.

Η αστυνομία εξάρθρωσε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας, ενώ οι λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του προκαλεί σοκ.

Περίπου 20 κοπέλες κρατούνταν φυλακισμένες από τα μέλη του κυκλώματος και κάθε μία από αυτές έπρεπε να ικανοποιεί σεξουαλικά 40 άνδρες την ημέρα τουλάχιστον για 16 ώρες.

Το ερωτικό ραντεβού στοίχιζε 20 ευρώ, ενώ τα χρήματα από τα πέντε πρώτα τα κρατούσε ο οίκος ανοχής για προμήθεια.

Κάθε κοπέλα έβγαζε 800 ευρώ την ημέρα για λογαριασμό του κυκλώματος, ενώ εκτιμάται ότι τα συνολικά ημερήσια κέρδη του κυκλώματος ήταν 10.000 – 15.000 ευρώ.

Στο κύκλωμα εμπλέκονται επίσης ένας γιατρός κι ένας δικηγόρος, οι οποίοι φέρεται να εξασφάλιζαν την παράταση της παραμονής των κοριτσιών στην Ελλάδα.

Πρόκειται για γυναικολόγο της Αθήνας, ο οποίος έδινε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις με τις οποίες πιστοποιούσε ότι οι γυναίκες ήταν έγκυες και ότι οι εγκυμοσύνες παρουσίαζαν δυσκολίες, λόγω μερικής αποκόλλησης εμβρύου.

Τις βεβαιώσεις τις παραλάμβανε ο δικηγόρος, ο οποίος και τις κατέθετε στην επιτροπή Ασύλου, ώστε να παραταθεί η παραμονή τους στη χώρα μας.

Η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα μαστροπείας, όταν μια από τις κοπέλες δραπέτευσε, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η γυναίκα που κρατούσε όλα τα διαβατήρια των κοριτσιών μέθυσε.

Μαζί της πήγαν και κάποιες ακόμα κοπέλες με αποτέλεσμα οι μαστροποί να προσλάβουν ιδιωτικό ερευνητή για να τις εντοπίσει και να τις φέρει πίσω.

Προσπάθησαν επίσης μέσω site στο διαδίκτυο να τις παραπλανήσουν και πάλι για να τις ρίξουν στα δίχτυα τους.

Κάποια στιγμή, μια κοπέλα που θα ερχόταν από τη Μολδαβία δεν έφτασε ποτέ στην Αθήνα κι έτσι τα μέλη του κυκλώματος πίστεψαν ότι οι κοπέλες που δραπέτευσαν εργάζονται για ανταγωνιστή τους.

Δε δίστασαν μάλιστα να απειλήσουν τον ιδιοκτήτη ενός παντοπωλείου, ο οποίος ήταν σύντροφος της γυναίκας που θεωρούσαν ανταγωνίστριά τους και να του κάψουν το μαγαζί.

Η αστυνομία συνέλαβε οχτώ μέλη του κυκλώματος, ηλικίας 25 – 68 ετών, ενώ εμπλέκονται άλλα 8 άτομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top