«Θέλουμε να βρεθούν τα αίτια της τραγωδίας» - Τι λένε οι συγγενείς του νεκρού Σμηναγού στο star.gr

Βαρύ το κλίμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γεώργιου Mπαλταδώρου

Τι λένε οι συγγενείς του Σμηναγού για τον χαμό του

Ένα αναπάντητο «γιατί» κρέμεται από τα χείλη της οικογένειας του Γεώργιου Μπαλταδώρου, του 34χρονου ήρωα Σμηναγού που από το μεσημέρι της Πέμπτης 12/04/2018, ανήκει πλέον στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι γονείς του, ο αδελφός του, η σύζυγός του και τα δυο του παιδιά (μόλις 6 και 8 ετών) είναι σοκαρισμένοι μπροστά στην τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά τους.

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ

 

Αμίλητοι, «χαμένοι» οι γονείς του 34χρονου πιλότου προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δε θα τον ξαναδούν.

«Θέλουμε να βρεθούν τα αίτια της τραγωδίας. Να ψάξουν να τα βρουν!» λέει στο star.gr ο Θωμάς Μπαλταδώρος, πρώτος ξάδερφος του πατέρα του αδικοχαμένου Σμηναγού, ο οποίος «έπεσε» εν ώρα καθήκοντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο νεκρός πιλότος του Μirage – Ποιος ήταν ο Σμηναγός που σκοτώθηκε μετά τη συντριβή

Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία πτώση του Μιράζ ανοιχτά της Σκύρου - Τα αίτια της τραγωδίας

Νεκρός ο πιλότος του Mirage - «Το χάσαμε το παλικάρι μας» λέει συντετριμμένη η θεία του στο star.gr   

Τριήμερο εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον νεκρό πιλότο – Η τραγική ειρωνία με τον 34χρονο Σμηναγό

Οι «Φρουροί του Αιγαίου»: Όταν ο πιλότος που σκοτώθηκε μιλούσε στην ΕΡΤ για τους κινδύνους των αποστολών

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πρώην αρχηγού ΓΕΣ για τον νεκρό Σμηναγό: «Υπερασπιζόταν ό,τι μας παρέδωσαν οι πατεράδες μας»

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ - ΤΟ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «ΝΤΥΘΗΚΕ» ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ

 

Οι σκηνές στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, την ιδιαίτερη πατρίδα του Σμηναγού, είναι τραγικές. Από την ώρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο νέο, φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας για να συλλυπηθούν τους γονείς και τον αδελφό του.

Με δάκρυα στα μάτια, οι κάτοικοι στο Μορφοβούνι αλλά και των γύρω χωριών, αδυνατούν να πιστέψουν πως ο Γιώργος τους «έφυγε» από τη ζωή.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν πως η κηδεία του Σμηναγού ίσως γίνει το Σάββατο στο Μορφοβούνι. Προς το παρόν όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ

 

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 34χρονο πιλότο, καθώς αυτή ήταν και η τελευταία του πτήση στη Σκύρο (όπου βρίσκεται η 135 Σμηναρχία Μάχης). Στη συνέχεια θα επέστρεφε στη βάση του στην Τανάγρα (331 Μοίρα Παντός Καιρού).

«ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ»

 

Σε επικοινωνία που είχε με το star.gr, η θεία του κατάφερε με δυσκολία να ψελλίσει δυο λόγια για τον ανιψιό της:

«Το χάσαμε το παλικάρι μας, πώς έγινε αυτό; Ήθελε από μικρός να γίνει πιλότος, είμαι σοκαρισμένη δε μπορώ να μιλήσω» είπε συντετριμμένη η Μερόπη Μπαλταδώρου.

(Το σπίτι της οικογένειας του Σμηναγού στο Μορφοβούνι)

Σοκαρισμένοι είναι όμως και οι συγχωριανοί του 35χρονου πιλότου, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα «καλό και ευγενικό παιδί που ερχόταν συχνά στο χωριό».

«ΒΑΡΥ» ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

 

Φίλος του που τον γνώριζε από παιδί, σε επικοινωνία που είχε με το star.gr, μίλησε για τον ήρωα πιλότο της πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος όποτε μπορούσε, πήγαινε στον τόπο καταγωγής του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Το φετινό Πάσχα όμως το πέρασε μακριά από τους γονείς, τη σύζυγο και τα παιδιά του, καθώς ήταν σε επιφυλακή στη Σκύρο, όπου βρίσκεται η 135 Σμηναρχία Μάχης.

Όσοι γνώριζαν τόσο τον Σμηναγό όσο και την οικογένειά του, κάνουν λόγο για μια πολύ αγαπητή οικογένεια. «Ειδικά ο Γιώργος. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του» λέει στο star.gr ο φίλος του.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top