"Έπιασαν" στα πράσα "μαϊμού" γιατρό στο νοσοκομείο της Πρέβεζας

"Είναι εξαφανισμένη", δηλώνει στο star.gr o διοικητής του νοσοκομείου

Γιατρός "μαϊμού" στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ειδικευόμενη γιατρός εργαζόταν για τρεις ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο της Πρέβεζας χωρίς να έχει πτυχίο. Η 40χρονη δούλευε στο Παθολογικό Τμήμα του νοσοκομείου, εξετάζοντας ανυποψίαστους ασθενείς, ενώ έκανε και αιμοληψίες. Οι συνάδελφοί της δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό. 

Το θράσος της ήταν τόσο μεγάλο που ισχυριζόταν οτι έχει σπουδάσει ιατρική στην Ιταλία. Έκανε με λίγα λόγια το γνωστό κόλπο, προσκομμίζοντας πλαστό πτυχίο από το εξωτερικό. Υποτίθεται ότι είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της L’ Aquila. Έτσι διορίστηκε στο νοσοκομείο ως ειδικευόμενη για το χρονικό διάστημα μεταξύ 8-1-18 και 8-1-19. Μετά από ένα χρόνο η "μαϊμού" γιατρός θα ξεκινούσε την άσκησή της στην Παθολογία με σκοπό να αποκτήσει τον τίτλο της ειδικότητας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.

Την κομπίνα της 40χρονης ανακάλυψε ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιλτιάδης Παππάς. "Έμεινα έκπληκτος" λέει ο ίδιος στο star.gr

 «Αμέσως μετά την πρόσληψή της, ως ειδικευόμενης ιατρού στο Νοσοκομείο μας, ξεκινήσαμε τον έλεγχο για τη γνησιότητα του πτυχίου που μας είχε προσκομίσει – όπως κάνουμε σε κάθε γιατρό του Νοσοκομείου.

Ο τίτλος που μας είχε προσκομίσει ήταν από το Πανεπιστήμιο της L’ Aquila Ιταλίας και γι’ αυτό απευθυνθήκαμε ευθύς αμέσως στο Προξενείο της Ρώμης. 28 Μαρτίου πήραμε την απάντηση ότι το προαναφερθές πτυχίο είναι πλαστό. Σαφώς και προφανώς δώσαμε χρόνο στη φερόμενη υποψήφια να δικαιολογηθεί αν έχει τύχει και έγινε κάποια παρεξήγηση των γεγονότων αυτών. Εκείνη φυσικά τα αρνήθηκε όλα. Δεν ενημέρωσε και δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ευτυχώς δεν είχε αναλάβει ποτέ ασθενή και αυτό γιατί φυσικά πάντοτε υπάρχει κάποιος που επιβλέπει τους ειδικευόμενούς μας. Ίσως να είχε κάνει κάποια αιμοληψία, αλλά ποτέ δεν έδωσε ιατρική γνωμάτευση.»

Η 40χρονη είναι εξαφανισμένη. Οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν χάσει τα ίχνη της, μετά την "απολογία" της στο γραφείο του διοικητή. 

Ρεπορτάζ: Μαριάννα Τζαννετάτου, Κατερίνα Καραγιάννη 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top