«Ανεβάζουν ταχύτητες» οι τράπεζες για τους πλειστηριασμούς

Πάνω από 550 πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ανεβάζουν ταχύτητα οι τράπεζες με τους πλειστηριασμούς. Πάνω από 550 πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σήμερα η ΛΑΕ και μέλη του κινήματος δεν πληρώνω βρέθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η κλούβα της αστυνομίας έχει ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο για να αποκλείσει εντελώς την είσοδο συμβολαιογραφικού γραφείου στη Σταδίου.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δίνει οδηγίες και να μέλη της Λαικής Ενότητας ανεβαίνουν πάνω στην κλούβα για να σηκώσουν το πανό.

«Ο παρηκμασμένος και σάπιος πολιτικός, κατεστημένος κόσμος κάνει διακοπές αλλά οι πλειστηριασμοί δεν κάνουν διακοπές. Και την περασμένη Τετάρτη είχαμε πλειστηριασμούς και αυτή την Τετάρτη, Πασχαλιάτικα πλειστηριασμούς. Να αρπάξουν σώνει και καλά ακόμα και μέρες γιορτινές την περιουσία τους ελληνικού λαού».

Σε ανακοίνωση του ο Συμβολαιογραφικός σύλλογος Αθηνών κάνει λόγο για δήθεν λαϊκές κατοικίες.

«Οι δύο πλειστηριασμοί, στους οποίους τόσο μαχητικά αναφέρονται συλλογικότητες, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Σταδίου αφορούν: μισθωμένη κατοικία στον Άλιμο, συνολικής επιφανείας 166 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς € 180.000 και συνολική οφειλή € 905.000 και δύο γραφεία στου Γκύζη, κατασχεθέντα για ποσό € 150.000 με συνολική οφειλή € 784.000, για τα οποία οι οφειλέτες είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τη σχετική διαδικασία», ανακοίνωσε ο συμβολαιογραφικός σύλλογος.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top