Ξύλο στο γραφείο του διοικητή νοσοκομείου Τρικάλων - Βίντεο ντοκουμέντο

«Πληρωμένη από κυκλώματα η επίθεση που δέχθηκα» υποστηρίζει ο ίδιος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/4) στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Παρθένης, έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από άγνωστο άνδρα. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την είσοδο και την έξοδο του δράστη στο νοσοκομείο. 

Ο άνδρας, -τα κίνητρα της επίθεσης ακόμη παραμένουν άγνωστα-, ζήτησε από τη γραμματεία του διοικητή να τον επισκεφθεί στο γραφείο του, επικαλούμενος ότι είναι στέλεχος του Υπουργείου Υγείας. Όταν μπήκε λοιπόν, στο γραφείο, άρχισε να επιτίθεται στον διοικητή με μπουνιές και κλωτσιές. Το μένος του, λένε οι πληροφορίες, ήταν τόσο έντονο που οι παρευρισκόμενοι δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας του Γ.Ν.Τ κατέγραψαν καρέ-καρέ τόσο την είσοδο όσο και την έξοδο του δράστη της επίθεσης στον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων. Το υλικό έδωσε στη δημοσιότητα το TV10.gr. 

Ο άγνωστος άνδρας απαθανατίζεται να μπαίνει στο νοσοκομείο και αποχωρεί περίπου 8 λετπά αργότερα. Κατά την έξοδό του, μοιάζει ανήσυχος, ενώ μιλάει στο κινητό του και συνεχώς κοιτάζει προς τα πίσω μην τυχόν τον ακολουθεί κάποιος.

Tι είπε ο διοικητής για την επίθεση που δέχθηκε

Λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης, μίλησε στην Τηλεόραση 10. Αφού περιέγραψε το περιστατικό, τόνισε ότι «τα διαπλεκόμενα κυκλώματα του παρακράτους που λυμαίνονταν επί χρόνια το χώρο της Δημόσιας Υγείας, του έστειλαν με τον βάρβαρο αυτό τρόπο το δικό τους μήνυμα». Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε πως κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων

«Σήμερα στις 11.40 π.μ. προσήλθε στο γραφείο του Διοικητή κ. Δημητρίου Παρθένη ένας άντρας, ο οποίος δήλωσε ότι προέρχεται από το Υπουργείο Υγείας και ότι ονομάζεται «Γιάννης Παπαδόπουλος».Στη συνέχεια αποπειράθηκε να γρονθοκοπήσει τον Διοικητή, χωρίς όμως να δηλώσει την αιτία που το έκανε αυτό.

Το άτομο αγνώστων στοιχείων έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου, το υλικό έχει δοθεί στην Αστυνομία, η οποία αναμένεται να πράξει τα δέοντα και να προβεί σύντομα στη σύλληψή του.

Είναι σαφές ότι η αποχώρηση των εργολάβων από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει θίξει συμφέροντα. Γεγονός επίσης αποτελεί ότι διάφορα πληρωμένα άτομα του υποκόσμου δεν είναι δυνατό ούτε να εκφοβίσουν, ούτε και να επιβάλλουν ετσιθελικά τη διαιώνιση της διαπλοκής που υπήρχε για χρόνια στο Νοσοκομείο.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων δηλώνει ότι η ανοδική του πορεία και η ανάπτυξή του θα συνεχιστούν σταθερά και κάθε λογής φασίστες και διαπλεκόμενοι, άμεσα συνδεδεμένοι με θιγόμενα οικονομικά συμφέροντα, δε θα προκαλέσουν καμία ανάσχεση στο έργο αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top