Έκκληση για αιμοπετάλια από την οικογένεια του 52χρονου επιχειρηματία - Τα πρώτα θετικά δείγματα

Τα ρούχα του εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των αγνώστων

Έκκληση για αιμοπετάλια από την οικογένεια του 52χρονου

Δραματικές ώρες περνά η οικογένεια του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά καθώς παραμένει για δεύτερο 24ωρο στο νοσοκομείο σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση. Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση για αιμοπετάλια.

Από την κεντρική πόρτα του σπιτιού σαν κύριοι, φαίνεται ότι έφυγαν οι δράστες της ληστείας στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερεύνησαν όλο τον περίγυρο δε βρήκαν κάποιο ίχνος που να μαρτυρά ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί προσπάθησαν να βγουν από διαφορετικό σημείο. Ωστόσο δεν έχει ακόμα εντοπιστεί το όχημα διαφυγής και το δρομολόγιο τους, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος στο βιντεοληπτικό υλικό από τις γύρω κάμερες.

Τα ρούχα του 52χρονου επιχειρηματία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των αγνώστων, καθώς ίσως ο άτυχος επιχειρηματίας να ήρθε σε επαφή με τους ληστές. Επίσης, θα ελεγχθεί και μια τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκε σε άλλο χώρο του σπιτιού και πιθανότατα οι δράστες την έψαξαν για χρήματα.

Η οικογένεια του δραστήριου επιχειρηματία πάντως ενδιαφέρεται μόνο για την κατάσταση της υγείας του, ενώ ο γιος του Αχιλλέας έκανε μια ακόμα έκκληση.

«Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο συγκινητική προσέλευση και προσφορά σε αίμα για τον πατέρα μας, Αλέξανδρο. Αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος χρειάζεται άμεσα ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ».

Τα πρώτα θετικά δείγματα

Η κατάσταση της υγείας του πάντως παραμένει κρίσιμη. Όπως μετέδωσε η Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, έξω από τη ΜΕΘ βρίσκονται συνεχώς η σύζυγος, τα παιδιά και τα αδέλφια του επιχειρηματία, ενώ σήμερα τον επισκέφθηκε και η μητέρα του, η οποία βγαίνοντας ξέσπασε σε λυγμούς.

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Θετικά δείγματα στην κατάσταση της υγείας του θεωρούνται ότι έχει σταματήσει η αιμορραγία και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές. Παράλληλα, υπήρξε και μια μικρή μείωση στη δοσολογία των φαρμάκων για τα ζωτικά του όργανα, προκειμένου να λειτουργήσει ο οργανισμός του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top