Ο Άη Στράτης περνά στην ψηφιακή εποχή

Το πρόγραμμα της Wind ξεκίνησε από την Ανάφη, συνεχίστηκε πέρυσι στη Σίκινο και προσφέρει φέτος σε όλους τους ακρίτες του Άη Στράτη smartphones με δωρεάν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας έναν ολόκληρο χρόνο

Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «ερχόμαστε κοντά» στηρίζει μέσω της τεχνολογίας τους κατοίκους του Άη Στράτη, του πιο απομονωμένου νησιού του Αιγαίου.

«Η τεχνολογία μας βοηθάει πολύ στη δουλειά μας  από την άποψη ότι μπορούμε να βρούμε τα φάρμακα για τα ζώα, να διαβάσουμε να δούμε τι μας προτείνει ένας κτηνίατρος» λέει ο κτηνοτρόφος, Δημήτρης Κουτσουρίδης.

Για τους περίπου 200 μόνιμους κατοίκους του Άη Στράτη, η τεχνολογία και η απρόσκοπτη επικοινωνία έχουν τεράστια αξία, καθώς αποτελούν τη μόνη γέφυρα που τους ενώνει κάθε στιγμή με τον έξω κόσμο.

«Ευελπιστούμε με τις υποδομές νέας γενιάς που έχουμε εγκαταστήσει στο νησί οι κάτοικοι να μπορέσουν να απολαύσουν την τεχνολογία, να την αξιοποιήσουν και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, αλλά και όσα θέλουν να πετύχουν για τον τόπο τους» δήλωσε η Ειρήνη Αναστασιάδου, υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας Wind Hellas.

«Η προσφορά της Wind είναι ιδιαίτερα σημαντική, αρχικά αν το προσεγγίσουμε σαν πράξη δηλαδή με την έννοια της προσφοράς όπου πλέον στην εποχή που ζούμε έχουμε ξεχάσει πως να προσεγγίζουμε ο άνθρωπος τον συνάνθρωπο και πως να προσφέρουμε έστω και ένα χαμόγελο» δήλωσε ο δήμαρχος Άη Στράτη, Μαρία Κάκαλη.

Το πρόγραμμα της εταιρίας ξεκίνησε από την Ανάφη, συνεχίστηκε πέρυσι στη Σίκινο και προσφέρει φέτος σε όλους τους ακρίτες του Άη Στράτη smartphones με δωρεάν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς και laptops στους μαθητές του νησιού.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top