Οι Έλληνες επιχειρηματίες που ξεχώρισαν το 2017

Έλληνες επιχειρηματίες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους την χρονιά που μας πέρασε

Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους την χρονιά που μας πέρασε, τιμήθηκαν με τα υψηλού κύρους βραβεία «Entrepreneur Of the Year» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής.

Η εκτεταμένη χρήση των νέων τεχνολογιών, η έμφαση και επένδυση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων και ο διεθνής προσανατολισμός είναι μερικά από τα επιτεύγματα του εκπαιδευτικού ομίλου Ακμή, τα οποία οδήγησαν στην βράβευση μιας ξεχωριστής γυναίκας που πάλεψε και κατάφερε να πραγματοποιήσει το όραμα της.

 «Ειλικρινά όταν ξεκίνησα το 1980 και το 1983 έκανα την πρώτη σχολή παιδαγωγών με 6 σπουδαστές δεν πίστευα ότι σήμερα θα είμαι εδώ μπροστά σας να βραβεύομαι γι’ αυτήν την ανάπτυξη που καταφέραμε και να έχουμε πάνω από 150 ειδικότητες και περίπου 18.000 ενεργούς φοιτητές σε όλη την Ελλάδα» είπε στην ομιλία της η διευθύνουσα σύμβουλος του εκπαιδευτικού Όμιλου Ακμή Καλλιόπη Ροδοπούλου .

Στην τελετή της απονομής έδωσαν το παρών κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και του ακαδημαϊκού χώρου οι οποίοι τίμησαν την ελληνική επιχειρηματική αριστεία και τη συμβολή της στην οικονομία της χώρας μας.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top