Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό από Αντίρριο έως Μεσολόγγι

Μέχρι το πρωί της Τετάρτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα στην Ιόνια Οδό, στο τμήμα από το Αντίρριο έως το Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 το πρωί σήμερα έως και τις 8 το πρωί της Τετάρτης θα διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου, ώστε να γίνουν εργασίες ρευματοδότησης γειτονικού αιολικού πάρκου.

Επίσης θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου των ανισόπεδων κόμβων Γαβρολίμνης και Ευηνοχωρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και Αντίρριο, Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί που κινούνται προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου του Μεσολογγίου.

Οι οδηγοί που κινούνται προς Αντίρριο θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο του Αντιρρίου.

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκεται ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top