Φρίκη με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Οπλίτες κακοποιούν άγρια σκύλο – Οργή Καμμένου!

Δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΣ - Nέα ενημέρωση: 25-03-2018 21:01

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει, ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει δύο οπλίτες να κακομεταχειρίζονται έναν σκύλο και να τον πετούν μακριά, πάνω από φράχτη, ενώ αμέσως μετά ακούγεται το κλάμα του.

Το ανατριχιαστικό αυτό βίντεο έχει προκαλέσει την οργή και τον αποτροπιασμό πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν να αποδοθούν ευθύνες και να συλληφθούν οι δράστες.

Η σκηνή σύμφωνα με πληροφορίες διαδραματίζεται σε κάποιο φυλάκιο μέσα σε στρατόπεδο στην Ήπειρο.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοίνωσε, με αφορμή το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνεται με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη».

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top