Kρήτη: Δάσκαλος φέρεται να χαστούκισε μαθητή για μια απορία που είχε – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

Κάνουν λόγο για ανάρμοστη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού και μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν

Στα «κάγκελα» είναι οι γονείς δυο δημοτικών σχολείων στη Σητεία με δάσκαλο ειδικότητας, ο οποίος φέρεται να χαστούκισε μαθητή της Τετάρτης Δημοτικού επειδή είχε μια απορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr, καταγγελίες για τον συγκεκριμένο δάσκαλο αναφέρουν πως εκτός του ότι έχει ανάρμοστη συμπεριφορά εντός και εκτός τάξης, ο λόγος του επίσης είναι ακραίος και ξενοφοβικός.

Μάλιστα ο εν λόγω δάσκαλος ειδικότητας, φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς και στα δυο σχολεία που δίδασκε μέχρι πρότινος.

Μετά τα παραπάνω, υπήρξαν γονείς που ζήτησαν να συναντηθούν μαζί του ώστε να λάβουν εξηγήσεις, ωστόσο δεν πήραν απαντήσεις.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου, αποφάσισε την ενέργεια ΕΔΕ (Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης) προκειμένου να διαπιστωθεί αν η καταγγελία και γενικότερα οι «φωνές» σε βάρος του καθηγητή, ευσταθούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποφασίσθηκε η μετάθεση του εκπαιδευτικού σε άλλο σχολικό συγκρότημα με στόχο να κοπάσουν οι αντιδράσεις από τους γονείς, οι οποίοι μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top