Μαχαίρωσαν 19χρονο στο Μαρούσι - Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της ληστείας

Φόνος εν ψυχρώ

Τα ξημερώματα στο Μαρούσι ένα 19χρονο αγόρι δολοφονήθηκε από αγνώστους μπροστά στα μάτια της φίλης του. Οι δράστες χωρίς κανένα ενδοιασμό τον μαχαίρωσαν και εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

ΦΟΝΟΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 19χρονος πήγαινε στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Μαζί με συνομηλίκους του και την 18χρονη φίλη του συνήθιζαν να κάθονται μέχρι αργά μιλώντας και πίνοντας μπύρες. Τα ξημερώματα όμως ήταν η τελευταία φορά για τον Θωμά.

Ήταν γύρω στις 5 το πρωί όταν τα δυο παιδιά ετοιμάζονταν να φύγουν. Ξαφνικά στην πλατεία επικράτησε ένταση με μια παρέα νεαρών που άρχισε να φωνάζει. Κάνεις όμως δεν φανταζόταν εκείνη την στιγμή την τραγωδία που θα ακολουθούσε...

Τι συνέβη όμως στα σκαλάκια της πλατείας; Η 18χρονη φίλη του φέρεται να έδωσε μια διαφορετική εκδοχή στους αστυνομικούς για το τραγικό συμβάν.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η 18ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

"Μας πλησίασαν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Μας ζήτησαν τα χρήματα και τα κινητά μας. Τους είπαμε ότι δεν έχουμε. Τότε έβγαλε ο ένας κάτι από την τσέπη του και χτύπησε τον φίλο μου στον θώρακα".

Ο νεαρός, οπαδός του Παναθηναϊκού, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και πέθανε. Η μητέρα του, που στο μεταξύ είχε φτάσει στο νοσοκομείο, λιποθύμησε ενώ και ο πατέρας του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η πλατεία, που είναι σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του σκέιτμπορντ αποκλείστηκε από αστυνομικούς για ώρες...

Οι αστυνομικοί θα πάρουν και άλλες καταθέσεις από την 18χρονη αλλά και από φίλους του άτυχου νεαρού προσπαθώντας να καταλήξουν στην αιτία του φονικού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top