Πάτρα: 70χρονος πιστολέρο άνοιξε πυρ μέσα σε καφέ -μπαρ

Τραυματίστηκε ένας θαμώνας

Η πράξη του 70χρονου έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου
Η υπόθεση ενός 70χρονου από την Πάτρα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοκατοχή και παράνομη κατοχή κροτίδων, εκδικάζεται από χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας  .
 
Η πράξη του 70χρονου έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου σε περιοχή της Πάτρας. 
 
Ο κατηγορούμενος έπινε κρασί με φίλους σε μπαρ και γρήγορα ήρθε σε κατάσταση μέθης, αρχίζοντας τα πειράγματα. Όπως ισχυρίζεται ένας 64χρονος, ο 70χρονος τον ψέκαζε με σπρέι στα μάτια και ενώ η κατάσταηση έβγαινε εκτός ελέγχου, επενέβη ο ιδιοκτήτης και τα πνεύματα ηρέμησαν αλλά  μόνο προσωρινά. 
 
Ο 70 χρονος έφυγε από το μπάρ, για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα κρατώντας περίστροφο και πυροβολώντας προς το πάτωμα αναζητώντας τον ιδιοκτήτη. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε στο πόδι ένας θαμώνας, ενώ για καλή τύχη όλων, το περίστροφο έπαθε εμπλοκή. 
 
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ενώ μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν παράνομες κροτίδες. Εννέα μάρτυρες έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται και η απολογία του 70 χρονου για να εκδοθεί κατόπιν και η απόφαση.  
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top