Καταγγελίες για σεξουαλικά όργια στα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών

Τα χαρακτηρίζουν gay πιάτσα για ψωνιστήρι

Όργια στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών

Σε πιάτσα για ψωνιστήρι έχουν καταντήσει οι ιαματικές πηγές στις Θερμοπύλες, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων.

Όπως αναφέρει το LamiaReport όταν πέσει το σκοτάδι, οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο της θρυλική μάχης, μετατρέπονται σε στέκι ερωτικών συνευρέσεων, ανάμεσα σε ζευγάρια του ίδιου φύλου.

Η κατάσταση αυτή έχει διαμορφωθεί εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο δεν συνευρίσκονται μόνο παράνομα gay ζευγαράκια, αλλά πραγματοποιείται και ψωνιστήρι με αλλοδαπούς κυρίως άνδρες, οι οποίοι πουλάνε το κορμί τους για λίγα ευρώ.

Οι πελάτες είναι κατά κύριο λόγο από την Λαμία και από την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, τη Βοιωτία, αλλά και την Αθήνα.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολλές φορές εκτυλίσσονται καυγάδες, ενώ δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο ασφάλειας για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο μετά τη δουλειά τους, κυρίως τις βραδινές ώρες.

«Φοβάσαι ακόμη και να πλησιάσεις το βράδυ. Εκεί που άλλοτε μπορούσες με την ησυχία σου να απολαύσεις το μπάνιο σου, τώρα πέφτεις πάνω σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ ανδρών που δεν υπολογίζουν τίποτα. Τις προάλλες έγινα μάρτυρας σοβαρού επεισοδίου καθώς φαίνεται δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Και η αστυνομία είναι δίπλα αλλά δε φαίνεται να πολυενδιαφέρεται…», έλεγε στο LamiaReport.gr λουόμενος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες καταγγελίες, με τους κατοίκους να εκφράζουν πλέον έντονα την αγανάκτησή τους.

«Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και με χούφτωσε…», είπε ένας νεαρός, που παλαιότερα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα είχαν φέρει στην περιοχή Βούλγαροι ένα τροχόσπιτο, στο οποίο τρανσέξουαλ πουλούσαν αγοραίο έρωτα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top