Υπόθεση Χατζηπαύλου: Μετά τον θάνατό του εξαφανίστηκε από την Κάλυμνο άτομο με βεβαρημένο παρελθόν

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 21χρονο φοιτητή – Βρέθηκε σε λάθος τόπο τη λάθος στιγμή

Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην υπόθεση θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, καθώς η οικογένειά του θα ζητήσει αναπαράσταση προκειμένου να δει πώς είναι δυνατόν να έπεσε από ύψος 70 μέτρων δίχως να έχει κακώσεις.

Η σορός του 21χρονου φοιτητή, είχε βρεθεί στα τέλη του Νοεμβρίου σε δύσβατο σημείο του νησιού, έπειτα από περίπου μια εβδομάδα εξαφάνισης.

Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, είχε κάνει λόγο για πτώση από βράχο ύψους 70 μέτρων η οποία και προκάλεσε τον θάνατό του, κάτι το οποίο ποτέ δεν πίστεψε η οικογένειά του.

Εν αναμονή της δεύτερης ιατροδικαστικής έκθεσης που δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη, ο πατέρας του Νίκου Χατζηπαύλου, Παρασκευάς, και ο νονός του φοιτητή, Γιάννης Παπαρουσάκης, πήγαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μαζί με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν:

 

«Ελπίζουμε να βγει η δεύτερη ιατροδικαστική αναφορά που δεν έχει σχέση απ΄ότι ξέρουμε με την πρώτη, και θα ζητήσουμε μετά μια αναπαράσταση ώστε να λυθούν όποιες απορίες υπάρχουν», δήλωσε ο πατέρας του φοιτητή, με τον θείο του να προσθέτει πως «υπάρχουν κάποια στοιχεία, είναι εν γνώση μας αλλά περιμένουμε την πλήρη εξακρίβωσή τους και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν νομικά. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Βέβαια αυτά τα διαχειρίζεται ο κύριος Γιώργος Τσούκαλης που έχει άψογη συνεργασία με τους δικηγόρους της οικογένειας και θα χρησιμοποιηθούν τον κατάλληλο χρόνο και την κατάλληλη στιγμή, πέρα από το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα που θα μας δείξει η δεύτερη γνωμάτευση».

Όπως τόνισε ο κύριος Παπαρουσάκης, και ενώ η οικογένεια βρίσκεται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, «κατά την αυτοψία που έκανε ο κύριος Κοτρέτσος, το παιδί έχει ξυλοκοπηθεί, έχει χτυπηθεί σε άλλο σημείο, το έχουν σκοτώσει, έχει συρθεί και το έχουν μεταφέρει εκεί».

Μάλιστα πρόσθεσε πως «δεν υπάρχουν κακώσεις, κατάγματα, ρήξη σπληνός και δεν υφίσταται εσωτερική αιμορραγία, δεν υπάρχει μετατραυματικό στρες και υποθερμία».

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η εκπομπή, εξετάζεται από τις Αρχές αν την ημέρα του συμβάντος ή εκείνες τις ημέρες, υπήρξε κάποια εξαφάνιση ανθρώπου με βεβαρημένο παρελθόν από το νησί, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος τόνισε πως έχει ένα ντοκουμέντο στα χέρια του που «δείχνει» ότι το παιδί βρέθηκε σε λάθος χρόνο σε λάθος τόπο, καθώς δεν είχε φίλους και διαφορές με κανέναν στην Κάλυμνο.

Επίσης όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι στο σημείο εκείνο γίνεται μικροδιακίνηση/μεγαλοδιακίνηση. Είναι μια περιοχή παραβατικών συμπεριφορών.

Όσο για τον άτυχο Νικόλα; Σύμφωνα με το προφίλ που έφτιαξε ο κύριος Τσούκαλης, ήταν ένα «συγκροτημένο παιδί, είχε μια σχέση, ήταν χαρούμενος και πήγαινε τουρίστας να δει τη μητέρα του. Δεν είναι ότι είχε αναπτύξει φιλίες στην Κάλυμνο ώστε να έχει διαφορές με κάποιον. Όλη η οικογένεια ήταν πολύ δομημένη και συγκροτημένη. Έχω απορρίψει 100% το θέμα της αυτοχειρίας».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top