Ληστές θα έκαιγαν ζωντανή 81χρονη για 50 ευρώ – Την περιέλουσαν με οινόπνευμα

«Τώρα θα πεθάνεις – Θα σε κάψουμε» της είπαν

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Κόμμα Λαμίας, όταν δύο ληστές εισέβαλαν μέσα στο σπίτι της, απείλησαν να την κάψουν ζωντανή και της απέσπασαν 50 ευρώ, τα μόνα χρήματα που βρήκαν πάνω της.

«Ευτυχώς η Παναγία με γλίτωσε. Μπήκανε μέσα και μου λένε “τώρα λέει θα πεθάνεις”.  Μ' έκλεισαν μέσα κι έβγαλαν τα ρούχα από την ντιβανοκασέλα... Είχα ένα μαχαίρι στην τουαλέτα και μου έριξαν το οινόπνευμα από πάνω και λέω “ρε παιδιά δεν αντέχω λέω μη με ρίχνετε οινόπνευμα”. “Τώρα θα σε κάψουμε” μου είπαν».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η κυρία Γιαννούλα τη φρίκη που έζησε στα 81 της χρόνια στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών που τη βασάνισαν δίχως έλεος για να τη ληστέψουν.

«“Θα σε κάψουμε λέει και θα πεθάνεις απόψε άμα δε δώσεις λεφτά”. “Τι λεφτά ρε παιδάκι μου δεν έχω λεφτά, 50 ευρώ έχω μέσα στο πορτοφόλι μου!”» περιγράφει σοκαρισμένη στην κάμερα η 81χρονη.

Οι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι, πήραν το 50άρικο της γιαγιούλας κι ύστερα αφού δεν βρήκαν άλλα χρήματα την έδεσαν με το καλώδιο του τηλεφώνου σε μια πολυθρόνα κι εξαφανίστηκαν.

Δύο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί μόνη της και να ειδοποιήσει έναν γείτονα ο οποίος φώναξε την αστυνομία:

«Σκιάζομαι, είπα θα πεθάνω και σκιάζομαι να μπω μέσα στο σπίτι μου» δηλώνει η ίδια τρομοκρατημένη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top