Έκλεισαν οι πύλες στο μετρό του Συντάγματος – Προβλήματα και ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό

Δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες από κάποιους πολίτες

Μετρό Σύνταγμα: Προβλήματα από το κλείσιμο των πυλών

«Πρεμιέρα» έκανε την Κυριακή το κλείσιμο των πυλών στο μετρό του Συντάγματος, χωρίς ωστόσο να λείψουν και τα προβλήματα τα οποία παρατηρήθηκαν σήμερα Τρίτη.

Αρκετές πύλες δε λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό να μην κρύψει τη δυσαρέσκειά του από την ταλαιπωρία, ενώ πολλοί επιβάτες (κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας) δεν είχαν ενημερωθεί επαρκώς για τη διαδικασία που απαιτείται.

Να σημειώσουμε, ότι στο μετρό του Συντάγματος έχει μείνει ανοιχτή μόνο η πύλη ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΑ αναφέρει πως εντός του πρώτο δεκαπενθημέρου του Μαρτίου, θα κλείσουν σταδιακά όλες οι μπάρες των σταθμών.

Συγκεκριμένα: Στο διάστημα μεταξύ 5 με 10 Μαρτίου και 12 με14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής (εκτός δηλαδή 06.00 - 10.00 και 15.00 - 19.00).

Στις 11 Μαρτίου θα κλείσουν οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι».

Στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες εκτός της πύλης των ΑμεΑ έχουν ήδη κλείσει.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top