Αποκλειστικό Star! Η μάνα των 5 παιδιών που κακοποιούνταν στον Άγιο Δημήτριο σπάει τη σιωπή της

«Στόχος της ζωής μου να ενώσω και πάλι την οικογένειά μου»

Η μητέρα των παιδιών που κακοποιούνταν βάναυσα από τον πατέρα τους στον Άγιο Δημήτριο σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλά αποκλειστικά στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο για όσα ζούσαν μέσα στο χαμόσπιτό τους.

Πόσα πρέπει να έχουν βιώσει από τον σύζυγό της, αυτή και τα πέντε ανήλικα παιδιά της, για να μην θέλει να επιστρέψουν στο τροχόσπιτο - "κολαστήριο" της οδού Καρέζη στον Άγιο Δημήτριο; Η πολύτεκνη μητέρα λύνει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε και άφηνε νηστικά τα παιδιά του.

«Δεν επιθυμώ εγώ πλέον να επιστρέψουν τα παιδιά μου στον ίδιο χώρο», λέει, χωρίς όμως να θέλει να απαντήσει όταν ο ρεπόρτερ τη ρωτά αν υπήρξε και η ίδια θύμα κακοποίησης.

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα δύο μεγαλύτερα αγόρια της, 14 και 17 ετών, αποφάσισαν να μιλήσουν στη διευθύντρια του σχολείου τους μετά από ένα ακόμη επεισόδιο βίας.

Συγκεκριμένα, όταν είπαν στον πατέρα τους ότι δεν θα ανεχθούν άλλο αυτή την κατάσταση και θα τον στείλουν στη φυλακή, εκείνος τους απείλησε με μαχαίρι, λέγοντας τους πως θα σκοτώσει όλη την οικογένεια και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει.

Το μόνο που ενδιαφέρει τώρα τη μητέρα, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο STAR, είναι η επανένωση της οικογένειας της.

«Εγώ ένα σκοπό έχω στη ζωή μου. Να ξαναενώσω την οικογένεια μου και ζητώ από τον εισαγγελέα ανηλίκων την επιείκεια του, να μην χωρίσει τα αδέρφια», είπε η μητέρα των παιδιών.

Εντύπωση πάντως προκαλεί η στάση της γυναίκας απέναντι στον κατηγορούμενο σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στο Σισμανόγλειο.

«Να γυρίσει σπίτι του»!

ΕΡ: «Τον θέλετε πίσω, μετά από όλα αυτά»;

ΑΠ: «Αγαπάω όλη την οικογένεια μου».

ΕΡ: «Όλα αυτά που έχει κάνει τα σβήνετε»;

ΑΠ: «Άλλη ερώτηση σας παρακαλώ» 

Επικριτικός όμως για τον κατηγορούμενο εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγος της μητέρας, μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝA LIVE.

«Εντάξει δεν ήταν στα καλά του ο άνθρωπος, ανήκε σε παραθρησκευτική οργάνωση, δεν έτρωγε κρέας, ήταν κλειστού τύπου χαρακτήρας», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top