Τα λάθη και οι παραλείψεις στην έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Τα μεγάλα ερωτήματα για την υπόθεση-θρίλερ

Πενήντα μέρες είναι σε εξέλιξη το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη και ακόμα δεν έχει δοθεί ένα τέλος.

«Έγιναν λάθη και παραλείψεις από την αστυνομία», ισχυρίζονται οι δικηγόροι και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας, ειδικά μετά την έκθεση-καταπέλτη του πρώην υπαρχηγού της πυροσβεστικής, που κάνει λόγο για σκηνοθετημένη αυτοχειρία.

Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι γιατί μετέφεραν άρον άρον και νύχτα όπως καταγγέλλουν οι δικοί της άνθρωποι, το αυτοκίνητο από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Να θυμίσουμε τη βρήκαν τη Δευτερά 8 Ιανουαρίου, λίγο μετά το μεσημέρι και το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο υπόγειο της ασφάλειας Αγρινίου το ίδιο βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρέ-καρέ η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη: Τι «δείχνει» η έκθεση-καταπέλτης – Την έκαψαν τουλάχιστον 2 άτομα

Ο κύριος Γκουρμπάτσης στην έκθεση που έχει στη διάθεσή του το Star, κάνει λόγο ακόμα και για αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δε στάλθηκαν για ανάλυση, όπως για παράδειγμα η μπλούζα που φορούσε η Ειρήνη Λαγούδη.

Η αυτοψία, λέει ο πρωην υπαρχηγός της πυροσβεστικής, στο σημείο κράτησε μόνο τρεις ώρες. Οι τεχνικοί σύμβουλοι επιμένουν: Έγινε ελλιπής καταγραφή στοιχείων στο σημείο. Στην έκθεση αυτοψίας δεν αναφέρεται πουθενά ένα σχοινί που βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκίνητου ενώ υπάρχει σε φωτογραφία.

Η οικογένεια είναι πυρ και μανία γιατί έγινε από την πρώτη στιγμή η διαρροή από την αστυνομία ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε. Είχαν εξετάσει όλα τα στοιχεία αναρωτιούνται; Είχαν εξετάσει όλους τους μάρτυρες; Γιατί μετά τις εξελίξεις που έρχονται κάθε ημέρα στο φως της δημοσιότητας η αστυνομία δεν κάνει κάποια επίσημη ενημέρωση;

Πρέπει πάντως να διευκρινίσουμε ότι οι αρχές δεν έχουν κλείσει το φάκελο καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμα η προανάκριση.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top