Κατέρρευσε στο κελί του ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου – Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Εμφάνισε έντονες ζαλάδες και σημάδια εξάντλησης

Λιποθύμησε στις φυλακες ο Γιαγτζόγλου

Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο άνθρωπος ο οποίος οργάνωσε βομβιστικές επιθέσεις με φακέλους στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, και σε άλλους.

Ο Γιαγτζόγλου ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, ξεκίνησε απεργία πείνας πριν λίγα 24ωρα, με αποτέλεσμα να εμφανίσει έντονες ζαλάδες και σημάδια εξάντλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναρχικοί επιτέθηκαν στα γραφεία της καθηγήτριας εγκληματολογίας του Παντείου

Έτσι τη στιγμή που προσπάθησε να σηκωθεί όρθιος μέσα στο κελί του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εξετάστηκε στο ιατρείο των φυλακών της Λάρισας, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να αξιολογηθεί η κατάστασή του.

Σε ανάρτησή της, σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρει για τη λιποθυμία του Γιαγτζόγλου:

 

«Πριν λίγη ώρα ο σύντροφος υπέστη σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο κελί του καθώς προσπάθησε να σηκωθεί. Είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας. Εχει αστάθεια όταν περπατάει και μόνιμη ζαλάδα που τον δυσκολεύει να μείνει όρθιος έστω και για λίγο. Επειδή τέτοια ώρα δεν υπάρχει γιατρός στις φυλακές Λάρισας κρίθηκε απαραίτητη η έκτακτη διακομιδή του σε εξωτερικό νοσοκομείο για εξετάσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση. Δεν ξέρουμε ακόμα που μεταφέρθηκε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top