Bίντεο - ντοκουμέντο: Καρέ καρέ επίθεση με λοστούς σε σούπερ μάρκετ στο Μενίδι

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα στο δήμο Αχαρνών

Χτυπάει κόκκινο η εγκληματικότητα σε Θρακομακεδόνες και Μενίδι. Τα κρούσματα είναι απανωτά και όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι κακοποιοί πραγματοποιούν ληστρικές επιδρομές σε καταστήματα και σπίτια.

Είναι η στιγμή που 4 κουκουλοφόροι  μπουκάρουν κρατώντας λοστούς  σε σούπερ μάρκετ στο Μενίδι. Βίντεο - ντοκουμέντο καταγράφει καρέ καρέ την άγρια εισβολή και τη μάχη που ακολούθησε με τους υπαλλήλους.

Ένας ληστής μπαίνοντας  ξηλώνει ολόκληρο το ταμείο και φεύγει. Ένας άλλος προσπαθεί να  αρπάξει τις εισπράξεις, όμως μια υπάλληλος αντιδρά.  Πιάνονται στα χέρια.  Αυτός φεύγει  και εκείνη τον κυνηγάει. Γυρίζει και τη χτυπάει με το λοστό. Τότε η γυναίκα σηκώνει ένα κάθισμα και το εκσφενδονίζει στο ληστή, ο οποίος τρέπεται σε φυγή.

Οι δράστες  βγαίνουν τρέχοντας και επιβιβάζονται γρήγορα στο αυτοκίνητο όπου τους περιμένει συνεργός τους. Πριν ακόμα κλείσουν τις πόρτες αναπτύσσουν ταχύτητα, όμως η γενναία υπάλληλος τους προλαβαίνει και τους πετάει ένα σκουπόξυλο.

Η εγκληματικότητα στο δήμο Αχαρνών είναι ανεξέλεγκτη. Πριν λίγο καιρό τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν διαρρήξει ένα κατάστημα ψιλικών στην κεντρική πλατεία των Θρακομακεδόνων.

Στο αποκλειστικό βίντεο, φαίνονται οι τους κακοποιοί να ξηλώνουν με λοστούς και βαριοπούλες τα ρολά του καταστήματος. Όταν καταφέρνουν να το  παραβιάσουν,  αρχίζει το πλιάτσικο.

Δυο άτομα μπαίνουν μέσα  και αρπάζουν μία μία  τις κούτες με τα τσιγάρα.  Οι συνεργοί τους, περιμένουν απ' έξω και απομακρύνουν τη λεία. Όταν βγαίνει και ο τελευταίος πέφτει κάτω κυριολεκτικά και μαζεύει από το έδαφος όσα πακέτα τους έπεσαν.  Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έχουν αγανακτήσει.

Τελευταίο σοβαρό κρούσμα  στους Θρακομακεδόνες ήταν η άγρια εισβολή τεσσάρων δραστών σε σπίτι 88χρονου.  Αφού λήστεψαν τον 88χρονο,  στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Χωρίς περιπολικό ο σταθμός των Θρακομακεδόνων

 

Την ώρα ωστόσο που η εγκληματικότητα στους Θρακομακεδόνες κορυφώνεται, ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής δεν έχει καν δικό του περιπολικό…

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top