Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Τα «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης – Τι δείχνει η περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός

«Θα έπρεπε να είχε διαλυθεί αν είχε πέσει από τέτοιο ύψος»

Λύση στο μυστήριο του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου, προσπαθεί να δώσει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Μανίκα.

Ο κος Τσούκαλης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κάλυμνο και μαζί με τον συνεργάτη του έκαναν αυτοψία στο σημείο όπου είχε βρεθεί το άψυχο σώμα του νεαρού φοιτητή.

(Πηγή φώτο bloko.gr - Το σημείο όπου είχε βρεθεί νεκρός στα τέλη του Νοεμβρίου)

«Είναι μια υπόθεση που από την αρχή δεσμεύομαι και λέω πως έχει τεράστια ερωτηματικά. Πήγαμε στο σημείο τρεις φορές. Το υψόμετρο συνολικά είναι 105 μέτρα και το σημείο εκείνο πρέπει να είναι 70-80 μέτρα. Πέφτοντας ένα σώμα από τέτοιο ύψος, θα πρέπει να έχει πολλά κατάγματα, οι σάρκες να είναι σε άσχημη κατάσταση, ενδεχομένως να μην αναγνωριστεί ένα άτομο που θα πέσει από τέτοιο ύψος» τόνισε ο κος Τσούκαλης και πρόσθεσε:

«Η περιοχή είναι βραχώδης και σου δημιουργεί φοβία. Δεν υπάρχουν δέντρα στο σημείο. Είναι μια υπόθεση με τεράστια κενά. Έχω στοιχεία στα χέρια μου που τα ξέρω μόνο εγώ, ο συνάδελφός μου ο Γιώργος ο Μανίκας, και ο νονός και θείος του Νικόλα».

Να σημειώσουμε, ότι αρχικά ο θάνατος του 20χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου είχα χαρακτηριστεί ως δυστύχημα, με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση να αποδίδει τον θάνατό του σε πτώση από μεγάλο ύψος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aπόλυτη ανατροπή με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις

Δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή για τον 21χρονο φοιτητή που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο

Κάλυμνος: Ποια στοιχεία ενισχύουν τις αμφιβολίες των γονιών του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός

Κάλυμνος: Οι τελευταίες δραματικές στιγμές του 21χρονου φοιτητή – Πέθανε μόνος και αβοήθητος

Εδώ βρέθηκε η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή -ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ωστόσο μετά από μεγάλη επιμονή της οικογένειάς του με τους γονείς του από την πρώτη στιγμή να αμφισβητούν το πρώτο πόρισμα, διατάχθηκε από τον εισαγγελέα η διενέργεια δεύτερης νεκροψίας-νεκροτομής (μετά από δυο απορρίψεις) η οποία είχε διαφοροποιήσεις από την πρώτη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τη νέα ιατροδικαστική εξέταση, δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Η απόλυτη ανατροπή στο σενάριο του δυστυχήματος, έρχεται από τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στο κορμί του Νίκου Χατζηπαύλου.

Όπως είχε αποκαλύψει η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι ιστολογικές έδειξαν πως ο άτυχος φοιτητής έχασε την ζωή του ακαριαία και όχι μετά από ημέρες όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά την σορό.

Επίσης η σορός δεν έφερε κατάγματα ούτε ρήξη σπλήνας όπως επίσης είχε αναφερθεί στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση. Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιστολογικών, εντοπίστηκαν πολλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο.



 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top