Aπόλυτη ανατροπή με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις

Στο κεφάλι του εντοπίστηκαν πολλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα από θλων όργανο

Ανατρέπονται τα πάντα στην υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέρες μετά την εξαφάνισή του σε απόκρημνο μέρος του νησιού.

Αν και η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση έκανε λόγο για θάνατο από πτώση, αναφέροντας ότι στην ουσία ο θάνατος του Νικόλα Χατζηπαύλου οφειλόταν σε δυστύχημα, οι γονείς του δεν πίστεψαν ποτέ αυτό το «σενάριο» και επέμεναν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Για το λόγο αυτό, και μετά από έγκριση του εισαγγελέα εφετών Ρόδου, διενεργήθηκε δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμί του 21χρονου φοιτητή του Πολυτεχνείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή για τον 21χρονο φοιτητή που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο

Κάλυμνος: Ποια στοιχεία ενισχύουν τις αμφιβολίες των γονιών του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός

Κάλυμνος: Οι τελευταίες δραματικές στιγμές του 21χρονου φοιτητή – Πέθανε μόνος και αβοήθητος

Εδώ βρέθηκε η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή -ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Η απόλυτη ανατροπή στο σενάριο του δυστυχήματος, έρχεται από τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στο κορμί του Νίκου Χατζηπαύλου.

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι ιστολογικές έδειξαν πως ο άτυχος φοιτητής έχασε την ζωή του ακαριαία και όχι μετά από ημέρες όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά την σορό.

Επίσης η σορός δεν έφερε κατάγματα ούτε ρήξη σπλήνας όπως επίσης είχε αναφερθεί στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση. Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιστολογικών, εντοπίστηκαν πολλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται σήμερα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top