Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα

Τι καταγγέλλουν οι διοργανωτές

Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα

Ακυρώθηκε και πάλι το συλλαλητήριο που ήταν να γίνει στην Πάτρα για τη Μακεδονία, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές στη σελίδα που είχαν δημιουργήσει στο Facebook.

«Η εκδήλωση ακυρώθηκε. Δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την εκδήλωση, αλλά μπορείτε να αναρτάτε», αναφέρει η σελίδα.

Είναι η δεύτερη φορά που ακυρώνεται το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, στη συνέχεια μετατέθηκε για τις 4 Μαρτίου και τελικά ορίστηκε για τις 11 Μαρτίου.

Τα πράγματα όπως φαίνεται όμως άλλαξαν με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να κάνουν καταγγελίες για τους λόγους που τους οδήγησαν στην ακύρωση του συλλαλητηρίου.

«Δυστυχώς διαπιστώνουμε με τα λύπη μας, ότι δεν μπορεί να στηθεί ένα σοβαρό συλλαλητήριο, που αφορά εθνικό ζήτημα και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, υπό Ερασιτεχνικές συνθήκες.

Κάποιοι προσπάθησαν να μας επιβάλουν άτομα που εμπλέκονται σε απάτες ή εξυπηρετούν συμφέροντα! Οφείλουμε όμως μετά την εμπλοκή μας στα δύο προηγούμενα μεγαλειώδη συλλαλητήρια να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία μας, ως εκ τούτου:

ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ απο την διοργάνωση και την στήριξη οι: Ακριτίδης Παναγιώτης, Δεληγιαννίδης Γεώργιος & Σταύρος Γεωργίου

Ρωτήστε τους δήθεν διοργανωτές που μας επιβλήθηκαν με το έτσι θέλω, για την ΑΠΑΤΗ με τις παμμακεδονικες που έκαναν. Δημιούργησαν δελτίο τύπου με Παμμακεδονικές που ΠΟΤΕ δεν έδωσαν άδεια ή έγκριση με αποτέλεσμα να υπάρχει νομικό θέμα εις βάρος τους. Πέραν τούτου έχουν εμπλέξει άτομα από κόμματα και άτομα που εξυπηρετούν συμφέροντα. Συνεχίζουμε τον αγώνα με άλλες εκδηλώσεις», αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top