Ρόλο «αστυνομικών» έχουν αναλάβει οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια – Κυνηγούν εμπόρους ναρκωτικών (βίντεο)

«Κανένας εφησυχασμός – Ο αγώνας συνεχίζεται» - Νέα ενημέρωση: 16:33

Επιχειρήσεις εναντίον εμπόρων ναρκωτικών πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και  βίντεο από τις δράσεις τους.

Όπως θα δείτε, στο «άβατο» των Εξαρχείων, οι αντιεξουσιαστές έχουν αναλάβει ρόλο… «αστυνομικών».

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, απαριθμούν τις ενέργειες που έχουν κάνει για να εκδιώξουν τους εμπόρους ναρκωτικών από τη γειτονιά, αναφέροντας πως «απέναντι στις μαφίες και το ναρκεμπόριο που λυμαίνονται τα Εξάρχεια δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Ο αγώνας συνεχίζεται».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:

 

Μέσα στο Δεκέμβρη πάνω από 50 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν εκδίωξη ναρκεμπόρων από τα Εξάρχεια. 

Εκδίωξη πλατεία Εξαρχείων: Οι ναρκέμποροι τράπηκαν σε φυγή από το σημείο όπου επιχειρούν να στήσουν τη νέα τους πιάτσα, στην παιδική χαρά.

Εκδίωξη Μεσολογγίου και Μάνης, όπου η συμμορία των ναρκομαφιόζων κάνει τα νταραβέρια της στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον μπάτσο Κορκονέα.

Εκεί δηλώθηκε σε όλους τους τόνους σε μέλος της συμμορίας που εγκλωβίστηκε, πως δεν θα επιτραπεί από κανέναν η μετατροπή δημόσιων χώρων που αποτελούν ορόσημα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων, σε ναρκοπιάτσες.

Κατά την επιστροφή μας στην πλατεία ανακαλύφθηκε μέλος της συμμορίας που είχε τρυπώσει σε μαγαζί. Πήρε τις αντίστοιχες απαντήσεις του για τις συνθήκες παρακμιακού γκέτο που επιχειρούν να επιβάλλουν στη γειτονιά. Πήρε και τα μηνύματα του ώστε να τα μεταφέρει.

Οι δυνάμεις του κινήματος είναι εδώ να αγωνιστούν ενάντια σε όσους λυμαίνονται τα Εξάρχεια.

Ενάντια στις συμμορίες που το τελευταίο καιρό προσπαθούν, στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τις πιάτσες τους, να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου πραγματοποιώντας επιθέσεις, ένοπλες απειλές και ξυλοδαρμούς σε κατοίκους, περαστικούς και ανθρώπους του αγώνα.

Απέναντι στις ναρκομαφίες που ελέγχονται από την αστυνομία και στις χουλιγκανίστικες και αντικοινωνικές πρακτικές δηλώνουμε πως τα κενά της εξουσίας που κερδήθηκαν με αγώνες δεν θα τα αφήσουμε βορά στις συνθήκες σήψης που προσπαθούν να επιβάλουν κράτος και κεφάλαιο. Θα τα υπερασπιστούμε ώς πεδία μέσα στα οποία έχουν γεννηθεί και αναπτύσσονται οι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες. 

Ως πεδία στα οποία βάσει των αρχών της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, θα καλλιεργούνται οι συλλογικές επαναστατικές προοπτικές και διέξοδοι των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top