Επίθεση σε Εύελπι: «Δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που με κοιτούσε» είπε ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων

«Νόμιζα ότι μου πούλαγε μαγκιά»

Δείτε στο video τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στάθη

 

Εξηγήσεις για τον λόγο που επιτέθηκαν στον νεαρό Εύελπι το βράδυ της Κυριακής, έδωσε στον εισαγγελέα ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων.

Ο νεαρός είπε πως «δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που με κοίταγε. Νόμιζα ότι μου πούλαγε μαγκιά και γι' αυτό του επιτεθήκαμε».

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο ένας από τους συλληφθέντες ηλικίας 23 ετών είναι σεσημασμένος καθώς είχε συλληφθεί το 2016 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης για την καταστροφή ελληνικής σημαίας που κρεμόταν σε μπαλκόνι διαμερίσματος ενώ ο δεύτερος είχε καθαρό μητρώο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για κακούργημα οι δύο που κατηγορούνται για την επίθεση στον Εύελπι

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Ο τριτοετής φοιτητής της σχολής Ευελπίδων, αρμενικής καταγωγής, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής εν μέσω συμπλοκής ακροδεξιών με αντιεξουσιαστές με τρεις αγνώστους να τον πλησιάζουν και να τον χτυπούν με γροθιές και σφυρί στο κεφάλι και στα γόνατα. Ο νεαρός δε φορούσε στολή αλλά φαίνεται πως τον πρόδωσε η τσάντα που κρατούσε με τα διακριτικά της σχολής Ευελπίδων, την οποία και του αφαίρεσαν. Σε βάρος των δυο που συνελήφθησαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top