Αποκλειστικό Star: Μόλις 8 μήνες από το θάνατο του Μάριου, παρ’ ολίγο νέα τραγωδία με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

«Παρ΄ολίγον να σκοτώσουν το παιδάκι!»

Οι σφαίρες δεν έχουν σταματήσει να πέφτουν «βροχή»  στο Μενίδι. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτει  ένα νέο σοβαρό περιστατικό. Το μεσημέρι σφαίρα πέρασε ξυστά από συνταξιούχο και την 6χρονη εγγονή του, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι από το σχολείο.

Κι όλα αυτά 8 μήνες μετά την τραγική απώλεια του 11χρονου Μάριου. Ο πατέρας του άτυχου μαθητή ξεσπά στην κάμερα του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. 

 «Είδα μπροστά στα πόδια μου να σκάει κάτι και άκουσα τον θόρυβο. Αυτό είναι το σημάδι και έπεσε το βλήμα κάτω...»

Παρ΄ολίγον νέα τραγωδία με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Ήταν μιάμιση το μεσημέρι, όταν ο κύριος Νίκος Κατσανός, ο οποίος επέστρεφε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στο σπίτι του, κρατώντας στο χέρι του την μόλις 6 ετών εγγονή του, ξαφνικά στη συμβολή των οδών Παπαδημητρίου και Οδυσσέως, σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία μια σφαίρα πέρασε ξυστά από δίπλα τους.

 «Πήγα σπίτι και έτρεμα. Μου λέει η γυναίκα μου τι έχεις; Της λέω παρ΄ολίγον να σκοτώσουν το παιδάκι!, λέει σοκαρισμένος ο κύριος Κατσανός.

Ο συνταξιούχος μάζεψε τη σφαίρα και την παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών.

Η περιγραφή του σοκάρει: «Δεν νιώθω κάτοικος Μενιδίου, είμαι κάτοικος... Καμπούλ! Οι σφαίρες πέφτουν βροχή. Δεν υπάρχει γείτονας, δεν υπάρχει φίλος, δεν υπάρχει γνωστός που να μην έχει ένα περιστατικό, αν δεν έχουν σφαίρες στις ταράτσες, στις τέντες...»

Οι σφαίρες συνεχίζουν να πέφτουν σαν βροχή στο Μενίδι, 8 μήνες μετά την τραγική απώλεια του 11χρονου Μάριου. Ο πατέρας του μίλησε αποκλειστικά στο Star: «Οι σφαίρες συνεχίζουν να πέφτουν γιατί κανείς δεν φοβάται τίποτα. Γιατί οι νόμοι δεν ισχύουν».

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 11χρονου Μάριου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

«Όταν ακούω πυροβολισμούς, το συναίσθημα που νιώθω δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα όπλα και τα ναρκωτικά δεν έχουν θέση στην περιοχή. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Επιτέλους πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία...»

Όπως καταγγέλει ο τραγικός πατέρας, αν και έχουν περάσει ήδη οκτώ μήνες χωρίς τον Μάριο, ο δολοφόνος του παιδιού του κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος καθώς οι έρευνες των αρχών έχουν «βαλτώσει». 

«Έχασα το παιδί μου τόσο άδικα και ο δολοφόνος αυτή τη στιγμή είναι ακόμα έξω. Το παράπονο μου είναι εδώ και 8 μήνες τώρα ο πόνος είναι αβάστακτος και οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει στη σύλληψη του δράστη».

Ο πατέρας του Μάριου ευχήθηκε επίσης γρήγορη ανάρρωση και στο 3χρονο τσιγγανόπουλο, το οποίο παρ΄ ολίγον να τυφλωθεί από σφαίρα στο Ζεφύρι, όταν άγνωστοι για μια παρατήρηση γάζωσαν το σπίτι του:  «Το παιδάκι αυτό κινδύνευσε να χάσει την όραση του αλλά ήταν τυχερό μέσα στην ατυχία του. Και του εύχομαι να έχει πάντα την τύχη με το μέρος του. Τύχη που δεν είχε το δικό μου παιδί...»

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top