Θάνατος 44χρονης: Τι «έδειξε» η νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητό της – Τα τρία «ύποπτα» στοιχεία

«Φύλλο και φτερό» το μισοκαμένο όχημα από τους ειδικούς

Δείτε στο video τις αποκλειστικές εικόνες από τη νέα πραγματογνωμοσύνη που έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Μόλις μερικές ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από τον μυστήριο θάνατό της, οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση και να δώσουν μια οριστική απάντηση στο ερώτημα αν η 44χρονη μάνα τριών παιδιών αυτοκτόνησε ή έπεσε θύμα δολοφονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Νέα έρευνα στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης – Αποκλειστικές εικόνες STAR μέσα από το όχημα

Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε δυο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη όπου βρέθηκε νεκρή

Αποκλειστικό: Οι φωτογραφίες από την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Η οικογένεια της Ειρήνης πάντως, από την πρώτη στιγμή επιμένει πως πρόκειται για έγκλημα και όχι αυτοχειρία, ενώ οι ειδικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητό της ώστε βρουν απαντήσεις στην υπόθεση που εξελίσσεται σε θρίλερ.

Φώτο από agriniopress

ΤΑ ΤΡΙΑ «ΥΠΟΠΤΑ» ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το agriniopress, τρία είναι τα «ύποπτα» στοιχεία που ενισχύουν την αρχική άποψη της οικογένειας της τρίτεκνης μητέρας, ότι δηλαδή η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, κύριο Τάσο Δέδε, τον οποίο έχει ορίσει η οικογένεια της 44χρονης, το πρώτο στοιχείο που προβληματίζει είναι το αυτοσχέδιο φιτίλι από το οποίο θεωρεί πως ξεκίνησε η φωτιά, το δεύτερο τα πατάκια στο πορτ-μπαγκάζ που δεν κάηκαν και το τρίτο το ρολόι που δείχνει να έχει σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η διενέργεια της συμπληρωματικής αυτοψίας που έλαβε χώρα σήμερα, διετάχθη από Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Στα αποκλειστικά πλάνα από την δεύτερη πραγματογνωμοσύνη που παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δικηγόροι της οικογένειας της 44χρονης που βρίσκονται στο Αγρίνιο αναφέρθηκαν στο καλώδιο που εμπεριέχει βαμβάκι, λέγοντας πως και αυτή τη φορά «ομοιάζει με φυτίλι τεχνητό». Οι ίδιοι δε, είναι βέβαιοι πως ο θάνατός της δεν οφείλεται σε αυτοχειρία και ότι «η υπόθεση μυρίζει από μακριά ανθρωποκτονία».

Τέλος, σε αναμονή είναι τα αποτελέσματα τωντοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων και το θρίλερ συνεχίζεται για τα αίτια θανάτου της Ειρήνης, ένα μήνα μετά..

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top