Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε δυο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη όπου βρέθηκε νεκρή

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση-θρίλερ

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, φέρνοντας στο φως, δυο νέες μαρτυρίες τηλεθεατών που κάνουν λόγο για δυο ύποπτα πρόσωπα και για ένα κινητό NOKIA.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, τηλεθεατής ς που επικοινώνησε με το «Τούνελ» ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη.

Ο μάρτυρας που είναι κάτοικος Αθηνών, και εκείνη τη μέρα βρέθηκε στην περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όσα είδε στις Αρχές.

Μια ακόμη τηλεθεάτρια ανέφερε πως βρήκε εκεί γύρω ένα κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με κάρτα COSMOTE, αλλά δεν πρέπει να ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκλειστικό: Οι φωτογραφίες από την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία το μοιραίο απόγευμα - Νέες μαρτυρίες ανατρέπουν την υπόθεση

ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ

 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι έρευνες εστιάζονται σε δυο κοντινά πρόσωπα της 44χρονης Ειρήνης, ενώ νέες μαρτυρίες φέρνουν συνεχώς νέες ανατροπές στην υπόθεση.

«Εγώ κυνηγούσα εκεί μέχρι το μεσημέρι που ήμουν εκεί, προς απογευματάκι. Δεν υπήρχε… δεν υπήρχε αυτοκίνητο!»

Είναι η αποκαλυπτική μαρτυρία του κυνηγού  ο οποίος  επιμένει ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν ήταν στην παραλία της Μυρτιάς το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Το όχημα εμφανίστηκε ξαφνικά το πρωί της επόμενης ημέρας,  όπως αποκάλυψε στο sinidisi.gr. Πού βρισκόταν η Ειρήνη Λαγούδη από τις δύο και δέκα που την κατέγραψε η τελευταία κάμερα μόλις είκοσι λεπτά από το σημείο που βρέθηκε νεκρή;

«Το αυτοκίνητο Κυριακή πρωί το είδε φίλος απ' την παρέα… Εμφανίστηκε αυτό το αυτοκίνητο εκεί. Το μεσημέρι που κατέβηκα πάλι εκεί κοντά στα δέκα μέτρα με το αυτοκίνητο ήταν εκεί. Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν είναι άνθρωπος μέσα, αν τέτοιο, γιατί τα τζάμια ήταν θολωμένα και μαυρισμένα.  Δεν μύριζε. Ούτε σαν καμένο, ούτε τίποτα», αποκαλύπτει ο κυνηγός.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top