Βίντεο ντοκουμέντο! Χρήση ναρκωτικών μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια - Νέα Ενημέρωση: 20:50

Μετά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, βίντεο ντοκούμεντο αποκαλύπτει την άθλια εικόνα που επικρατεί και μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου άσχετοι με την πανεπιστημιακή κοινότητα άνθρωποι μπαίνουν ανενόχλητοι και κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Το βίντεο αυτό αναδημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ο αναπληρωτής καθηγητής Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Μ. Στεφανίδης, ο οποίος έχει ανακινήσει το όλο θέμα με το όργιο εγκληματικότητας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο με πρωτοφανείς διαστάσεις.

Το συγκεκριμένο βίντεο όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ τράβηξε μια φοιτήτρια του πανεπιστημίου, η οποία είναι οικογενειακή φίλη και που σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη λόγω της κατάσταση αυτής σταμάτησε να πηγαίνει στη σχολή της.

Η φοιτήτρια κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου, έναν χρήστη ναρκωτικών σε άθλια κατάσταση να έχει μπει μέσα σε μια αίθουσα όπου βρίσκονται φοιτητές, λίγα λεπτά αφού έχει κάνει χρήση.

Ο νεαρός έχει κλείσει την πόρτα, μιλά ακατάληπτα, στέκεται με το ζόρι στα πόδια του και προκαλεί τον τρόμο στους φοιτητές. Μάλιστα ακούγονται δύο κορίτσια να λένε πως ειδοποίησαν κάποιους να πάνε εκεί για να μπορέσουν να φύγουν όλοι μαζί.

Οι αποκαλύψεις για το όργιο εγκληματικότητας που συντελείται μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου είναι σοκαριστικές. Πλέον, όπως καταγγέλλουν όλο και περισσότεροι φοιτητές το πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί από χώρο γνώσης, προβληματισμού και διδασκαλίας σε χώρο ληστειών, εμπορίου ναρκωτικών και σεξουαλικών επιθέσεων.  

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top