Άγνωστοι μπούκαραν με κλεμμένο Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

Πετάχτηκαν από τα σπίτια τους οι ένοικοι - Πρώτη ενημέρωση: 30-01-2018 22:21

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Εξάρχεια, όταν άγνωστοι εισέβαλαν με κλεμμένο Smart σε πολυκατοικία της περιοχής, ανέβηκαν τα σκαλιά της εισόδου και σκόρπισαν τον πανικό στους ενοίκους.

Όλα έγιναν στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια μπούκαρε στην είσοδο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Γρηγοροπούλου.

Το μικρό αυτοκίνητο πέρασε μέσα από την τζαμαρία της εξώπορτας και στη συνέχεια ανέβηκε τα σκαλιά της εισόδου, σταματώντας την τρελή του πορεία μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κόσμος έξω από την πολυκατοικία, ούτε κάποιος από τους ενοίκους ήταν στην είσοδο κι έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι ένοικοι πετάχτηκαν από τα διαμερίσματά τους, ενώ οδηγός και συνοδηγός είχαν ήδη προλάβει να εξαφανιστούν στα στενά των Εξαρχείων.

Το αυτοκίνητο όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένο και μεταφέρθηκε με γερανό στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, που έχει αναλάβει και τις έρευνες. Κλιμάκιο της σήμανσης θα το ερευνήσει, προκειμένου να παρθούν αποτυπώματα και να συγκεντρωθούν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top